problematicka ruka - babo rad
Re: Re: Hodim hned dve handy
Prva ruka...vlcisko calls $2.40.
RIVER [board cards: 8D,QS,3S,JS,2S ]
yannickerdel checks, vlcisko bets $4, yannickerdel calls $4.
SHOWDOWN
vlcisko shows [ QC,KS ]
yannickerdel mucks cards [ 8S,8C ]
vlcisko wins $14.44.
Druha ruka...ja call a on ukaze JJ, podla mna to zahral neskutocne divne a tipoval som ho na weak ace. Absolutne nechapem, co tou rukou chcel povedat, ale opat som mal citaka, ze ma full house. Ale vahal som fakt dlho.
K tej prvej ruke si nemyslim, ze je to easy fold. Ved mam TPGK+second nuts flush draw.
On mohol mat napr aj JQ, ale opat by som mal 12 outs, co je dost na call, ked beriem do uvahy vysoke implied odds. Aj ked teoreticky mohol mat AcQx.
RIVER [board cards: 8D,QS,3S,JS,2S ]
yannickerdel checks, vlcisko bets $4, yannickerdel calls $4.
SHOWDOWN
vlcisko shows [ QC,KS ]
yannickerdel mucks cards [ 8S,8C ]
vlcisko wins $14.44.
Druha ruka...ja call a on ukaze JJ, podla mna to zahral neskutocne divne a tipoval som ho na weak ace. Absolutne nechapem, co tou rukou chcel povedat, ale opat som mal citaka, ze ma full house. Ale vahal som fakt dlho.
K tej prvej ruke si nemyslim, ze je to easy fold. Ved mam TPGK+second nuts flush draw.
On mohol mat napr aj JQ, ale opat by som mal 12 outs, co je dost na call, ked beriem do uvahy vysoke implied odds. Aj ked teoreticky mohol mat AcQx.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Hodim hned dve handy
Ta prvni handa : podle me si result oriented ( no off ), si to vem, kdyby ti to nedoslo, tak mu to taky doplatis ? Jak rikame s kesem, fold je good ;-)
Ta druha je sick no ... JJ proste spatne zahrane a je skoda, zes nemel ty to A8 nebo proste vyssi full
Ta druha je sick no ... JJ proste spatne zahrane a je skoda, zes nemel ty to A8 nebo proste vyssi full
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Re: Re: Hodim hned dve handy
No otazne je, co by som urobil, keby dojde Q. To by sa mi asi tazko zahadzovalo, pri K uz lahsie.
Keby mas namiesto Ks As, callol by si? (samozrejme, ze by sme to hrali inak a to uz by bol jasny bet na flope aj ked som OOP, ale dajme tomu, ze uz sme na turne).
Inak sa opytam...tipoval by si ho na turne na set? Alebo co si mu dal? On mohol mat kludne slabe Q, alebo J8, pripadne ine dva pary, co by az tak nevadilo, lebo pripadny K na rivery by nam urobil vyssie dva pary. Proste je evidentne, ze si chrani ruku.
Keby mas namiesto Ks As, callol by si? (samozrejme, ze by sme to hrali inak a to uz by bol jasny bet na flope aj ked som OOP, ale dajme tomu, ze uz sme na turne).
Inak sa opytam...tipoval by si ho na turne na set? Alebo co si mu dal? On mohol mat kludne slabe Q, alebo J8, pripadne ine dva pary, co by az tak nevadilo, lebo pripadny K na rivery by nam urobil vyssie dva pary. Proste je evidentne, ze si chrani ruku.
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Hodim hned dve handy
A samozrejme ze suhlasim s "fold je good"...otazka je ci je toe "easy fold"
- hulmazas2
Re: Re: Re: Re: Re: Hodim hned dve handy
To easy jsem asi prehnal, teda asi urcite, ale je to urcite jedna z variant...
Jak jsem rekl, tak Fullring nehraju, ale mam zkusenosti, ze kdyz nekdo projevi silu v unraisnutem pote, tak vetsinou TPGK nestaci...navic te borec check/gayraisne a frontbetne Turn ( monster hand line ) ... mit QxAs tak bych callnul urcite a trefit flush tak bych pushnul ( druha vec je co udelas, kdyz se ti zparuje board, treba ta trojka, asi bych to taky pushnul ) ... Kdyby prislo Q na river, tak by to bylo zle, ale nejspis bych to payoffnul, ale uz se to tezce hodnoti, navic ja hraju agresivneji a pro me je to raise PF, ale na FR nevim no, to by mel napsat spise nekdo jiny
Jak jsem rekl, tak Fullring nehraju, ale mam zkusenosti, ze kdyz nekdo projevi silu v unraisnutem pote, tak vetsinou TPGK nestaci...navic te borec check/gayraisne a frontbetne Turn ( monster hand line ) ... mit QxAs tak bych callnul urcite a trefit flush tak bych pushnul ( druha vec je co udelas, kdyz se ti zparuje board, treba ta trojka, asi bych to taky pushnul ) ... Kdyby prislo Q na river, tak by to bylo zle, ale nejspis bych to payoffnul, ale uz se to tezce hodnoti, navic ja hraju agresivneji a pro me je to raise PF, ale na FR nevim no, to by mel napsat spise nekdo jiny
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
re:
na tychto nizsich stakes sa casto stava absolutne nezmyselne zahrany river hracmi,
priklad .. board Q 9 5 6 2 a on ma 1010 poziiciu .. calne flop , calne turn , river super checkkne on ide allin. Ma karty so showdown value a pritom da uplne nezmyselny bet. Toto sa mi stalo dost vela krat v minulosti na NL10 a bol som prekvapeny ze to spravil hrac 19/15 a podobne.
1hra zo vcera :
NL50
Hero - [77usd]OOP, Dmnc [47usd]- button
Poznamka -(Dmnc -hrac bol oznaceny ruzovou farbou co pre mna znamena fish, pozn: 4-betoval KJ do allinu preflop) Vpip 40, callCB flop -100% !!! TAG 4 vzorka hands 50
v hre farba nehrozila ani na turne tak to nepisem
Preflop:
Hero [KK] raise do limpera utg 2,25 Dmnc calls, limper fold
Flop : 6 J 9
Hero raise 4.9usd , dmnc call
Turn : 6 J 9 [Q]
Hero raise 12usd (pot 27usd) , dmnc raise to 40 and is ALLIN
otazka znie co som tu mal spravit ?
call 28usd or fold.
Typoval som ho na A10, ale najviac som ho typoval na AQ, postupku som vedel ze nema K10 lebo som mal kingov a 10 8 som vylucil. Jedine coho som sa bal bolo QJ ,99 alebo 66
---------------------------------------
callol som mu to z dovodu ze dmnc a jemu podobny davaju vysoke bety ked maju draws a slabe handy a ked maju silne ruky tak davaju mini value bety - a on ukazal Q9.
River 3
priklad .. board Q 9 5 6 2 a on ma 1010 poziiciu .. calne flop , calne turn , river super checkkne on ide allin. Ma karty so showdown value a pritom da uplne nezmyselny bet. Toto sa mi stalo dost vela krat v minulosti na NL10 a bol som prekvapeny ze to spravil hrac 19/15 a podobne.
1hra zo vcera :
NL50
Hero - [77usd]OOP, Dmnc [47usd]- button
Poznamka -(Dmnc -hrac bol oznaceny ruzovou farbou co pre mna znamena fish, pozn: 4-betoval KJ do allinu preflop) Vpip 40, callCB flop -100% !!! TAG 4 vzorka hands 50
v hre farba nehrozila ani na turne tak to nepisem
Preflop:
Hero [KK] raise do limpera utg 2,25 Dmnc calls, limper fold
Flop : 6 J 9
Hero raise 4.9usd , dmnc call
Turn : 6 J 9 [Q]
Hero raise 12usd (pot 27usd) , dmnc raise to 40 and is ALLIN
otazka znie co som tu mal spravit ?
call 28usd or fold.
Typoval som ho na A10, ale najviac som ho typoval na AQ, postupku som vedel ze nema K10 lebo som mal kingov a 10 8 som vylucil. Jedine coho som sa bal bolo QJ ,99 alebo 66
---------------------------------------
callol som mu to z dovodu ze dmnc a jemu podobny davaju vysoke bety ked maju draws a slabe handy a ked maju silne ruky tak davaju mini value bety - a on ukazal Q9.
River 3
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: re:
to su ti maniaco, nikdy nevies s cim Ti tam vleze a podla boardu sa tym padom nemozes skoro vobec riadit, pomaha len read ako sa zachovava v akych situaciach. Aj si to napisal, ono aj tato ruka je v long rune pre teba podla mna ziskova, on by To to s tou deviatkou platil az po showdown, smola, ze tearz mu tam priskocil druhy par. Ono je to o tom, ze pokial nemas nuts, nikdy ta ruka nema 100%, z casu na cas im to skratka musi prist, matika nepusti. Ale ako vravim, tychto hracov si potiahnes s ich flopnutym middle pairom az po showdown a preto je to situacia ziskova..moj nazor.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
skoda je
..ze na river sa zrovna objavi blba trojka, ked Ti pomaha K, J, T, 6 a teda mas 12 outs.
Co sa tyka pot odds, na turne si mal dorovnat $28 do $67 potu co je 2,5 : 1 a Ty potrebujes aspon 3:1 co je sice na hrane a mierne unprofitable, ale ak to vezmes z hladiska ze na flope si 80/20 favorit, mas proti sebe maniaka s ktorym to potiahnes az po showdown a nepride karta ktora mu pomoze, tak jednoznacne good call.
Co sa tyka pot odds, na turne si mal dorovnat $28 do $67 potu co je 2,5 : 1 a Ty potrebujes aspon 3:1 co je sice na hrane a mierne unprofitable, ale ak to vezmes z hladiska ze na flope si 80/20 favorit, mas proti sebe maniaka s ktorym to potiahnes az po showdown a nepride karta ktora mu pomoze, tak jednoznacne good call.
-
este doplnim
..ze je samozrejme ze buschle nemoze realne ratat so vsetkymi outs, ktore som napisal, islo mi len o to ci bol call v konecnom dosledku z hladiska pot odds pre neho z dlhodobeho hladiska ziskovy.
-
uplne suhlasim
a jak si aj povedal... o 4hry na to , som bol button ja a mi calloval top pair top kicker az po showdown s midpairom a vratil mi 2/3toho co som prehral.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.