problematicka ruka - babo rad
keso
napr. stredne pary a JJ
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
chipfeeder
vies si predstavit ze by niekto OOP 3betoval stredne pary a JJ a calloval 4bet TAG hracovi ktory otvaral UTG ?..hehe :) Mozne to je, ale riskovat zvysny stack ze mozno ma prave teraz str. par prip any two a vnutorne sa stotozni s tym ze ma neskor vyblufuje sa mi nezda prilis rozumne. Ovela castejsie je range mojho supera tam, o ktorom sme hovorili a tak isto vie, ze ja budem ovela castejsie vpredu a nie je vela boardov kde mu zlozim KK.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: chipfeeder
odporucam ti pozriet si partie niektorych hracov na pokergamers.cz, co hraju NL400 a viac a uvidis, s cim vsetkym moznym dorovnavaju 4bety
u hraca so statmi 27/25/7 by som dokonca jeho range rozsiril aj o ruky ako KQ,QJ
ja nechcem riskovat cely stack, ja by som na jeho push foldol. ale zda sami rozumne skusit 1/8 stacku , ci super nie je pozadu. bez probebetu defacto celu partiu vzdavas.
u hraca so statmi 27/25/7 by som dokonca jeho range rozsiril aj o ruky ako KQ,QJ
ja nechcem riskovat cely stack, ja by som na jeho push foldol. ale zda sami rozumne skusit 1/8 stacku , ci super nie je pozadu. bez probebetu defacto celu partiu vzdavas.
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
KK all in preflop
casta situacia: mam KK, betnem, dostanem raise a na moj re-raise ide super all-in.
Je mi jasne, ze v brutalnej vacsine pripadov ma AA a bohuzial, prax mi to potvrdzuje castejsie, nez sa mojmu bankrollu paci.
Ak by mal QQ alebo JJ, tak by zrejme len dorovnal moj re-raise a cakal na flop.
Otazka: zahodit KK na NL10 preflop, ked uz som do potu investoval tretinu stacku?
Je mi jasne, ze v brutalnej vacsine pripadov ma AA a bohuzial, prax mi to potvrdzuje castejsie, nez sa mojmu bankrollu paci.
Ak by mal QQ alebo JJ, tak by zrejme len dorovnal moj re-raise a cakal na flop.
Otazka: zahodit KK na NL10 preflop, ked uz som do potu investoval tretinu stacku?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: KK all in preflop
a este podotazka z terminologie: re-raise je to, ked to spravi treti hrac, ked znovu navysujem ja, je to 3bet? alebo je to jedno?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: KK all in preflop
KK pred flopom do 150BB deep nefoldujem
tak isto casto sa to stane naopak ze budes mat AA a super KK a urcite tiez nezahodi takze pohoda
terminologia
reraise=3bet
zmatok vacsinou vznika z toho ze po flope je sekvencia:
bet-raise-reraise (teda bet-2bet-3bet)
oproti tomu pred flopom bet neexistuje lebo uz akoze betol bigblind cize tam je len call alebo raise. Ak niekto navysuje pred flopom tak to prve navysenie na 3-4xBB je raise a dalsie je uz reraise alebo 3bet
teda v tvojej KK ruke
ty raise
super 3bet
ty 4bet
on 5bet allin
este taka drobna technicka poznamka - az po NL100 nikdy ne4betuj pred flopom ruku s ktorou potom nebudes chciet ist allin. Ak nie si pripraveny ist allin tak len dorovnaj superov 3bet a hraj po flope
tak isto casto sa to stane naopak ze budes mat AA a super KK a urcite tiez nezahodi takze pohoda
terminologia
reraise=3bet
zmatok vacsinou vznika z toho ze po flope je sekvencia:
bet-raise-reraise (teda bet-2bet-3bet)
oproti tomu pred flopom bet neexistuje lebo uz akoze betol bigblind cize tam je len call alebo raise. Ak niekto navysuje pred flopom tak to prve navysenie na 3-4xBB je raise a dalsie je uz reraise alebo 3bet
teda v tvojej KK ruke
ty raise
super 3bet
ty 4bet
on 5bet allin
este taka drobna technicka poznamka - az po NL100 nikdy ne4betuj pred flopom ruku s ktorou potom nebudes chciet ist allin. Ak nie si pripraveny ist allin tak len dorovnaj superov 3bet a hraj po flope
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: hm
mysak ty mas este malo ruk na hracov asi. Pri vzorke par sto ruk je to v pohode ale ak uz mam na niekoho 2k ruk tak to cislo ma aj nejaku vahu a naozaj takeho hraca som asi ani nevidel. Mozno okolo 10% tam jeden dvaja su ale vacsina regov ma medzi 4-7% a fishky ktore na to idu tak zhurta ze 10+ sa 2000 ruk neudrzia :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.