rakeback hráči
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
rakeback hráči
čaute páni neviem či tu uz bol podobný thread ak hej nejako som nenasiel. Dostal som brutalny rakeback deal (50%) +3x250 dol. bonus cez jedneho affilate na pokerloco(Herna je sama o sebe dost blbá). V čom presne spočíva "taktika" hrania iba na zisk z rakebacku tj. nejaké čisla VPIP/PFR a herný štýl. Lebo doteraz som hral vždy tak 4-5table a sustredil som sa na hru a zisk mi siel prevažne z mojej hry cca 13bb/100...Viac ako 6-7table (aspon pre mna) sa zvládnut nedá nakolko herna nemá prefered seat cize kym sa clovek v tolkych stoloch zorientuje + neni ziadny timebank + musím stale posuvat HUD lebo hraci si prisadaju a odsadaju na rozne miesta ked pri 5maxe je k dispozicii 9 seatov ( a naozaj to zabere kopec casu )
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Re: rakeback hráči
no spociva v tom ze hrajes v podstate prinajlepsom breakeven a zijes z rakeu... TJ hras velky pocet stolov 10+, ABC poker kde nic nevymyslas ... tj regovia ta papaju ale ty papas ovecky ktore sa neprisposobia
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
z toho vyplyva ze budem pokrový donk ktorý nic nebude vediet ale budem mat dolare...neviem či je to presne to čo chcem
-
nie, urcite nechces, ber to tak, ze si hraj svoju hru, papaj ovecky ale papaj aj regov a RB k tomu ber ako bonus.
nastavenie psychiky 'zahram co najviac lebo bude rakeback' je imo totalny shit ak mas taky pekny winrate ako si pisal, nakolko rakeback za 30-40k ruk ti spravi co ja viem 6-8 buyinov?fok that shit
je pekne mat RB ked nejde aspon si povies ze ta to zevenuje, ale byt RB pri by tvojim snom byt imo nemalo
nastavenie psychiky 'zahram co najviac lebo bude rakeback' je imo totalny shit ak mas taky pekny winrate ako si pisal, nakolko rakeback za 30-40k ruk ti spravi co ja viem 6-8 buyinov?fok that shit
je pekne mat RB ked nejde aspon si povies ze ta to zevenuje, ale byt RB pri by tvojim snom byt imo nemalo
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no nikde nieje napisane ze ked mas taky dobry rakeback deal ze z teba musi byt rakeback pro nie ?:) mozes hravat aj normalne 4-5 stolov ako si zvyknuty a mat profit z hry aj slusny rakeback ci? To ti hadam ten rakeback deal neprikazuje ze nemozes vyhravat priamo na stoloch
- ferkan
ferkan napísal:no nikde nieje napisane ze ked mas taky dobry rakeback deal ze z teba musi byt rakeback pro nie ?:) mozes hravat aj normalne 4-5 stolov ako si zvyknuty a mat profit z hry aj slusny rakeback ci? To ti hadam ten rakeback deal neprikazuje ze nemozes vyhravat priamo na stoloch
-ale zrejme mu prikazuje nahrat isty rake,co by hranim 4 stolov nestihol
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
i dont think so
btw este mozes skusit aj shortstack strategy a byt shortstackrakebackpro srandujem, sustred sa hlavne na zlepsovanie hry ... yegonov couching 99$/hod, tuke 98e/hod, ferkanov 97£/hod
btw este mozes skusit aj shortstack strategy a byt shortstackrakebackpro srandujem, sustred sa hlavne na zlepsovanie hry ... yegonov couching 99$/hod, tuke 98e/hod, ferkanov 97£/hod
- ferkan
cafko ja hram na pokerloco uz nieco cez pol roka mam tam private deal rkb cca 50% mesacne odohram od 30-50k hands a rkb mi robi vzdy 10BI+ co je asi 30-50% mesacnych winnings ... nemyslim si ze by si musel nejako extra multitablovat aby si spravil nejaky mega rake .. 2-3 hodky denne 2-4 stoly a kludne sa uzivis aj rkb-om
a vysvetlis toto prosim ta ? to je rakeback aj bonus ci ako .. to mi vychadza na nejaky 85%+ rkb kedze hras nl30-50 .. ale asi sa mylim, dik
Komedia napísal:Dostal som brutalny rakeback deal (50%) +3x250 dol
a vysvetlis toto prosim ta ? to je rakeback aj bonus ci ako .. to mi vychadza na nejaky 85%+ rkb kedze hras nl30-50 .. ale asi sa mylim, dik
-
WishDeath - Príspevky: 68
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
nene takto. najprv clearnem 3x250 dolarovy bonus (na každý jeden mám 2 mesiace) musím narejkovať 500 dolarov aby sa mi uvolnil. Prakticky je to to iste lebo je to 50%rakeback. Sám nechapem podstatu toho bonusu.2ferkan - ten znak libry pred 97 je nenapadny
-
Komedia mozes dohodit aj mne ten deal ci?
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.