tu je ruka na ktoru som dnes narazil a myslim ze v tomto pripade je check lepsi ale opat si rad necham poradit

SB: $404.75
BB: $455.10
Hero (UTG): $406.00
CO: $130.60
BTN: $400.00
Pre Flop: ($6.00) Hero is UTG with T

Hero raises to $12, 2 folds, SB calls $10, BB calls $8
Flop: ($36.00) 6

SB checks, BB checks, Hero bets $20.00, SB calls $20, BB folds
Turn: ($76.00) 9

SB checks, Hero checks
super hra 24/5/1,2 a z blindov coldcalluje pred flopom 28% ruk, jeho stats naznacuju ze pozicii nepriklada velky vyznam. V jeho flop calling range budu ruky ako 22-QQ/A6/67s/56s a sem tam aj nieco ako AJ/AQ/45s ale myslim ze len vo velmi malej miere lebo este sa za nim jeden hrac vyjadruje takze predpokladam ze foldne ovela viac tychto kombinacii nez ked by to bolo HU
otazka je potom ci betovat turn alebo si pockat na river a pokusit sa vytiahnut este jeden zhruba ½ pot bet na riveri z 77/88 alebo A high
1.mam najlepsiu ruku?
Na zaklade informacii ktore mam doteraz k dispozicii mozem predpokladat ze ano.
2.Viem sa bez problemov rozhodnut co spravim ak super raisne?
Easy fold
3.mam najlepsiu ruku ak super dorovna moj bet?
Toto uz je trosku problem lebo je len velmi malo horsich ruk ktore dorovnaju turn, predpokladam ze 33-55 foldne skoro vzdy takze ruky od ktorych mozem ziskat value su 77/88 (z ktorych ale mozno nejake komba tiez foldne) a zriedkave AsJs alebo 4s5s (ktorych ale v jeho range vela nebude). Vsetko ostatne co so mnou bude pokracovat na river ma bije A6/22/66/99-QQ/67/56.
Proti celej jeho calling range na turne mam 36% equity
4.bude pre mňa ľahšie hrať river ked betnem turn alebo keď turn checknem?
Ak betnem turn a super ma dorovna tak by som river checkoval behind (non T/6) alebo ak betne (na inom ako T riveri) by som foldoval. Trosku by som rozmyslal ak by river bol 6 a tam si viem predstavit call aj ked si nie som isty ci je dobry – u tohto typu hracov neocakavam ze 2x check/callnu s 88 a ked pride 6-tka na river tak zrazu betnu takze mozno aj tu by fold bol lepsi
Ak checknem turn a super checkne river tak skoro na kazdom riveri by som betoval okolo ½ potu aby som ziskal value od parov nizsich nez mam ja a na raise by som foldol. Problem nastane ak super betne river – rozhodnutie ci dorovnat alebo foldnut je proti tomuto typu hraca tazke lebo na turn sa dostane len s uplnym minimom kombinacii ktore by potreboval bluffovat a neverim ze by bluffol 33-55 alebo valuebetoval 77/88
5.foldne super na turne nieco co ma proti mne aku taku equity?
Myslim ze vacsina veci co foldne ma proti mne 2 outy cize sa vzdava minima equity a nemyslim ze by mi tento fakt vynahradil to ze ak mi dorovna bet na turne tak som prilis casto pozadu
Asi sa ten zmatok co som tu napisal da povedat aj jednoduchsie a sice ze to je WA/WB situacia na suchom boarde a preto by som ju mal hrat pasivne a na pot control

Bude v tomto pripade teda podla vas najrozumenjsia lajna, check turn a na non T riveri ak super checkne tak bet/fold a ak betne viac ako pol potu tak fold?
Alebo bet/foldnut turn a na riveri uz nedat ziadnu action ak super turn len dorovna?
Ako meni celu situaciu to ze by som mohol ( akoze semikreativne

Co ak by super bol na buttone a my teda OOP? Tam sa mi ten bet turn a check/fold river hodi podstatne viac. Nazory?