Volne dostupne HH
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Volne dostupne HH
Verim, ze sa hodi: http://78.129.169.66/pokerdb/files/
Je tam iba 50 milionov ruk .. ma to par mesiacov, ale tak zadarmo ..
Je tam iba 50 milionov ruk .. ma to par mesiacov, ale tak zadarmo ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Volne dostupne HH
A je to "safe"?
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Xaress napísal:A je to "safe"?
Tieto textove subory su vynimocne safe . Nesamorozbalujuce sa zipko Ti virus nespusti a txt subory uz vobec nie .
Ak si myslel z pravneho hladiska, tak stahovanie je v pohode. Niektorym kasinam sa nepaci, ked to niekto doluje a potom predava dalej, ale pokial nema viacero uctov, tak som nevidel, ze by vobec niekedy poslali nejake upozornenie/varovanie/vyhrasku/prosbu . Na 2+2 fore je normalne thead kam pisu aj moderatori a vymienaju/ponukaju sa tam historie ruk nejaky ten cas.
-
Z akých PokerSites to je? Tie HH
Dík za Odpoveď
Dík za Odpoveď
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Xaress napísal:Z akých PokerSites to je? Tie HH
Dík za Odpoveď
full tilt, ipoker a P****Stars
-
admin - Príspevky: 22491
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Xaress napísal:Z akých PokerSites to je? Tie HH
Dík za Odpoveď
PS = Poker Stars
FTP = Full Tilt Poker
IPN = tu iba tipnem, ze nieco z International Poker Network, kde je 20 roomov, takze netusim
-
peknuckee , skoda ze teraz brazdim ongame
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Dal som si naimportovať to NL50 na PS.
Bolo tam asi 2.300k rúk, hovorím si paráda.
Ibaže môj systém to nejako nezvládol, ono to neustále zaberalo viac a viac miesta na systémovom disku, až nakoniec ho to zaplnilo úplne, ja už som nemal čo vymazať a tak to asi po 6-8 hodinách naimportovalo 1.700k rúk a zbúralo mi to Vistu.
Keďže som to nechal robiť počas mojej neprítomnosti, ráno som našiel iba vyhodené chyby, že XY rúk sa nemalo kam uložiť.
Tak som vypol comp a šiel spať. Ráno ho zapnem a Windows nebootuje, ale hlási, že boot sector bol poškodený, nech ho opravím
Stačilo vložiť inštalačné CD a dať opraviť, ale aj tak sranda, aká hlúposť dokáže zmrzačiť systém
Bolo tam asi 2.300k rúk, hovorím si paráda.
Ibaže môj systém to nejako nezvládol, ono to neustále zaberalo viac a viac miesta na systémovom disku, až nakoniec ho to zaplnilo úplne, ja už som nemal čo vymazať a tak to asi po 6-8 hodinách naimportovalo 1.700k rúk a zbúralo mi to Vistu.
Keďže som to nechal robiť počas mojej neprítomnosti, ráno som našiel iba vyhodené chyby, že XY rúk sa nemalo kam uložiť.
Tak som vypol comp a šiel spať. Ráno ho zapnem a Windows nebootuje, ale hlási, že boot sector bol poškodený, nech ho opravím
Stačilo vložiť inštalačné CD a dať opraviť, ale aj tak sranda, aká hlúposť dokáže zmrzačiť systém
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
No ak mas PostgreSQL,tak si treba dat pozor. Totiz pri importovani to generuje neuveritelne mnozstvo logovacich suborov, ktoreho mozu byt gigabajty a gigabajty. Najdes to v adresari pg_log. Taktiez aj holdem manager u mna vselico loguje a ja som pri importe miliona ruk mazal asi 4gb dokopy .
Takze nabuduce to nechaj cez noc a daj si budika o par hodin, premaz a chod znova spat .
Takze nabuduce to nechaj cez noc a daj si budika o par hodin, premaz a chod znova spat .
-
Njn, to som nevedel, asi to už nebudem dávať druhýkrát importovať, aj tých 1.6miliona je celkom solídna vzorka
Teraz som dal nech analyzuje a clustruje databázu, pretože po tomto útoku rúk mi ostalo na systémovom disku 300mb voľného miesta
Teraz som dal nech analyzuje a clustruje databázu, pretože po tomto útoku rúk mi ostalo na systémovom disku 300mb voľného miesta
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.