sorcerer napísal:chcel by som sa len opytat, v garantovanych MTT turnajoch sa vyplaca 10% alebo 20% hracov?
je to cca 10-11% hráčov
sorcerer napísal:chcel by som sa len opytat, v garantovanych MTT turnajoch sa vyplaca 10% alebo 20% hracov?
StarFromHell napísal:Zdravím chcel by som sa spýtať že či mi príde nejaký e-mail ohľadom mojej kvalifikácie na sobotnajší DOXXbet Poker Tour, info o začiatku a také veci. Dik
StarFromHell napísal:Zdravím chcel by som sa spýtať že či mi príde nejaký e-mail ohľadom mojej kvalifikácie na sobotnajší DOXXbet Poker Tour, info o začiatku a také veci. Dik
DevilMayCry napísal:zodpovedni z doxxu,
uz by sa aj celkom patrilo po dvoch tyzdnoch nahodit vysledky z posledneho turnaja doxxbet poker tour....
DOXXbet napísal:DevilMayCry napísal:zodpovedni z doxxu,
uz by sa aj celkom patrilo po dvoch tyzdnoch nahodit vysledky z posledneho turnaja doxxbet poker tour....
Omluvam sa, nahodene uz boli, len nejakym skriatkom su fuc, dame to do poriadku...
DevilMayCry napísal:no tak celkom ste ma potesili ked som sa pozrel na bodovanie po poslednom doxxbet poker tour online turnaji az na to ze su tam tie body rozdane zle. Pouzili ste bodovanie, ktore sa pouziva na liveturnajoch. Pls opravte si to
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.