DOXXbet rigged

Diskusia k herni DOXXbet poker

Re: DOXXbet

Odoslaťod pegas1975x 07 Aug 2011 17:15

Tak tato herna je fakt super. Kazdy kreten (kubko937) si tam hodi all in pred flopom v 2.hre turnaja s 62o proti 88 a samozrejme sa herna na chvilu zasekne a po chvili sa vylozi board 62xxx :shock:
Keby sa to stalo raz za cas tak sa nestazujem, ale toto sa tam deje uplne pravidelne.
Som proti tomu aby sa herne obvinovali z manipulacie hry ale tato herna uz je fakt neskutocne podozriva.Tolko badbetov co tam som este nikde nevidel a to hrajem skutocne asi na 20 herniach pravidelne kazdy den.

Pokial by niekoho napadlo ze poskodzujem meno herne tak ma pravdu.Obvinujem tuto hernu z manipulacie hry.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Zajacekk 07 Aug 2011 18:05

podáš aj trestné oznamenie? :)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod tomiG 07 Aug 2011 22:49

pegas1975x napísal:Tak tato herna je fakt super. Kazdy kreten (kubko937) si tam hodi all in pred flopom v 2.hre turnaja s 62o proti 88 a samozrejme sa herna na chvilu zasekne a po chvili sa vylozi board 62xxx :shock:
Keby sa to stalo raz za cas tak sa nestazujem, ale toto sa tam deje uplne pravidelne.
Som proti tomu aby sa herne obvinovali z manipulacie hry ale tato herna uz je fakt neskutocne podozriva.Tolko badbetov co tam som este nikde nevidel a to hrajem skutocne asi na 20 herniach pravidelne kazdy den.

Pokial by niekoho napadlo ze poskodzujem meno herne tak ma pravdu.Obvinujem tuto hernu z manipulacie hry.

tak vidis na starse sa ti toto nemoze nikdy stat tam ti ten rigged bord vysype jedna basen bez zaseknutia :D asi zainvestovali do kvalitnejsej techniky a softu ;)
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod palo1973 08 Aug 2011 00:07

lol tomiG :ROFL:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod matiapag 08 Aug 2011 00:15

pegas1975x napísal:Tak tato herna je fakt super. Kazdy kreten (kubko937) si tam hodi all in pred flopom v 2.hre turnaja s 62o proti 88 a samozrejme sa herna na chvilu zasekne a po chvili sa vylozi board 62xxx :shock:

Tak teda vsetko, co treba zistit je, ako sa stat ich "oblubencom", aby sa beaty stavali superom a nie tebe a vsetko bude OK ;) Popripade treba robit ciarocky na papierik k jednotlivym handam a zistit, ktore najviac zarabaju. Normalne je to AA/KK, ale na doxxe to mozno bude 87o ci J4s ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Predchádzajúca

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!