Mailova konverzacia medzi mnou a supportom doxxbet:
24.3. murded
Dobry den,
vcera 23.3.2015 20:00 som sa zucastnil turnaja "Narodni pokerova liga CZ/SK - 50$ added" na vasej herni ongame. Ked sme ostali uz len posledni piati hraci som si vsimol ze mi nefunguje chat. Nebolo mozne pisat do chatu a ani sa mi nezobrazoval chat ostatnych hracov, tak som sa rozhodol software restartovat. Bolo priblizne 22:00 software som vypol, no pri opatovnom zapnuti ostalo svietit okienko s tym ze sa hlada update a nic sa nedialo a herna mi nenabehla. Tento stav pretrvaval priblizne 25 minut pocas ktorych ma ostatni hraci stale oberali o blindy ako sitouta. Za tento cas kym nebolo moze sa prihlasit na ongame hernu ma z mojho priebezneho druheho ci tretieho miesta obrali o vsetky chipy a vypadol som ako piaty teda hrac na bubline. Herna sa zapla az v case ked som uz bol vyradeny z turnaja. Ziadam odskodnenie za tento turnaj nakolko islo o chybu vasej herne. Tato chyba ma navyse pripravila o moznost uspiet v kvalifikacii do narodnej pokerovej ligy kde som este pred vcerajsim turnajom bol na priebeznom stvrtom mieste (vid. prilozeny link).
http://www.narodnipokerovaliga.cz/rubriky/turnaje/doxxbet-online-kvalifikace-do-npl-brezen_5901.html
account: murded
nick v herni ongame: murded_80
24.3. doxxbet support
Dobrý deň,
z Ongame supportu nás informovali, že k pochybeniu z ich strany neprišlo a
neevidujú žiadne problémy počas turnaja.
Odporúčajú Vám stabilizovať si pripojenie k internetu, či používať naživo
streaming.
S pozdravom,
DOXXbet team
24.3. murded
Dobry den,
presne takuto nejaku reakciu som ocakaval, ze sa budu proste od toho distancovat a tvrdit ze chyba nebola na ich strane. Stale si stojim za svojim a tvrdim ze chyba bola na ich strane a ziadam odskodnenie. Prikladam screeny ktore boli vytvorene v tom case je na nich jasne vidno ze software nenabehol ani v priebehu par minut a ostal stat v stave hladania updatu. Na druhom screene je zapnuty aj pingplotter (trasuje a pinguje adresu http://www.dsl.sk) ktory jasne dokazuje ze moje pripojenie k internetu bolo uplne v poriadku a chyba bola teda na strane ongame.
25.3. doxxbet support
Dobrý deň,
mrzí nás čo sa Vám stalo, ale Ongame žiadne problémy nezaznamenal a preto Vám
vklad do hry vrátiť nemôžeme.
S pozdravom,
DOXXbet team
25.3. murded
Dobry den,
ja sa na vklad do hry mozem akurat tak vykaslat, nejaky jeden dolar ma z biedy nevytrhne. Ide tu o to ze som prisiel o vyhru, o body do ligy a uplne zbytocne zabil dve hodiny mojho casu vinou ongame. To ze oni tvrdia ze ziadne problemy nezaznamenali ma nezaujima lebo klamu. Pocas tej polhodiny software nebol schopny najst update a teda spustit hernu. Ti hraci co uz boli pripojeni v tom case samozrejme nemali problemy lebo sa nepokusali vypnut a znovu zapnut software. Ongame mali problem so strankou kde overuje dostupnost noveho updatu. Nech mi teda vysvetlia tie screeny ako to ze software nenabehol a ostal stat v stave hladania updatu (predosly mail). Keby som nemal funkcne pripojenie k internetu tak by ten screen vyzeral tak ako na screene ktory prikladam teraz (ongamebezpripojenia.jpg). Takisto prikladam screen ktory vytvoril moj kamarat ktory takisto hrava na tejto herni a pokusal sa na moj popud zapnut zrovna v tom case tuto hernu. Presne takisto mu to ostalo stat v stave hladania updatu a pritom bol pripojeny na internet na uplne inom mieste ako ja (ongamekamarat.jpg). Vidim ze ongame proste povie hocico a je to tak a nijak inak. Vsak kto by si aj priznal svoju chybu ked staci klamat a aj tak mu budu verit.
ongamebezpripojenia.jpg
ongamekamarat.jpg
doxxbet support uz bez odpovede
31.3. murded
Dobry den,
vcera sa opat nedalo prihlasit na hernu ongame a tym padom mi bolo znemoznene hrat turnaj Narodna pokrova liga o 20:00. Poker klient vypisoval hlasku "Neuspesne prihlasenie". Liga znamena ze vysledky z tychto turnajov sa pocitaju do mesacneho rebricka. Ziadam kompenzaciu od ongame lebo opat ich chybou som nemohol hrat tento turnaj a tak som prisiel o moznost sa umiestnit v mesacnej lige. Dnes opat nie je mozne sa prihlasit do herne, tentoraz uz vypisuje ze "Poker je kvoli udrzbe nedostupny". Aka udrzba? Vsak este pred tyzdnom tvrdili ze je vsetko z ich klientom v poriadku a samozrejme klamali ako som tvrdil ja. Ziadam odskodnenie od ongame aj za turnaj z 23.3.2015. Prikladam screeny
account: murded
To som zas zvedavy co za bachorky zase napisu ti sasovia z ongame