Kvalifikujte sa na Grand Live Split už za $1!

Diskusia k herni DOXXbet poker

Kvalifikujte sa na Grand Live Split už za $1!

Odoslaťod admin 06 Aug 2015 13:00

Diskusia k článku: Kvalifikujte sa na Grand Live Split už za $1!

Séria živých turnajov The Grand Live (TGL) so zastávkami po celej Európe vstupuje už do svojej 6. sezóny. Obľúbenosti sa teší aj vďaka dostupným buy-inom, umiestneniach v špičkových kasínach a ponuke bohatého programu vedľajších turnajov. Chceli by ste sa zúčastniť tejto série aj vy? Čo takto vyhrať balíček do najbližšej zastávky tejto série v chorvátskom Splite už za $1? Vďaka satelitom herne DOXXbet to môže byť realita! Zahrajte si na The Grand Live vďaka balíčku od herne DOXXbet V online kvalifikáciách pre každú zastávku The Grand Live garantuje DOXXbet až 80 balíčkov. Každý balíček má hodnotu $2,800 a obsahuje: buy-in do hlavného turnaja The Grand Live v hodnote $1,300, ubytovanie pre 2 osoby na 5 nocí vo štvorhviezdičkovom hoteli s Wifi a raňajkami zdarma, vstup na uvítaciu párty TGL pre 2 osoby, príspevok na cestu a vreckové v sume $500. Rozpis zastávok The Grand Live 6 Zastávka 1: The Grand Live Split v Chorvátsku, 4. – 7. október 2015, hotel a miesto konania turnaja: Le Méridien Lav Hotel (EN) Zastávka 2: The Grand Live Praha, Česká republika, december 2015
Zastávka 3: The Grand Live – február/marec 2016 (bude upresnené)
Zastávka 4: The...

Celý článok => Kvalifikujte sa na Grand Live Split už za $1!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Kvalifikujte sa na Grand Live Split už za $1!

Odoslaťod haman 09 Aug 2015 14:08

ja vidim v lobby len Turbo Rebuy kvaldy s buyinom 1,2$ na 7$+1$ ticket a 10$+1$ ticket.

freezout kvaldy na buying 5$+0,5$ nevidim.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Stanley VII 11 Aug 2015 18:24

Tie freezout kvaldy do 5$+0,5$ fakt v lobby nevidno, aj keď pôvodne tam mali byť tiež, tie ostatné sa ale normálne hrajú ako pozerám. Inak coinflip kvaldy sú snáď všetky dotované, nejaké som si už zahral aj ja, tak uvidíme či sa zadarí až po koniec, pár ticketov do tých $14,7 coinflipov som už vyhral :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Stanley VII 12 Aug 2015 22:03

Väčšinu tých $1.05 coinflip satelitov hrá tak do 10 ľudí a registrácia do nich je vďaka tomu s fajnovým ROI :) Pri 10 hráčoch sa dotuje $4.2 a za $1.05 vyhráme s 10% pravdepodobnosťou $14.7. To je ROI 40% bez straty času hrou a to ešte kopec turnajov hrá menej ako 10 ľudí ;) A dokonca ešte aj tie $14.7 tickety občas majú ešte vyššiu value keďže sa niekedy dopláca aj do nich.

Zopár dolárov som už teda do tých coinflipov vložil a pár ich aj dopadlo ako som chcel:

glsplit-kvalda2.png
glsplit-kvalda2.png (254.36 ) Zobrazená 2886 krát

A jeden z dvoch pokusov v $14.7 kvaldách už priniesol dokonca aj toto okno:

210ticket-split.png
210ticket-split.png (254.71 ) Zobrazená 2880 krát

Kiež by sa zadarilo aj v nedeľu na finálnom coinflipe, Split mám na nejakých 10% vo vrecku :D Keby boli takéto Coinflipy aj na cash – ideál. Žiadna potreba na čas na hru a vďaka dotácii by peniaze behali samé na účet. :D

Ale tak za pár dolárov stojí to vyskúšať aj na tieto vstupenky, aj keď moja live hra nie je zrovna oslňujúca a tám tá ROI pôjde u mňa určite rapídne dole. Ale minimálne by to mohla byť pekná skúsenosť a fajn dovolenka.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod haman 24 Aug 2015 02:10

coinflip kvaldy nepodporujem, i ked uznavam ze to moze byt EV+.

Ja som trafil normalnu kvaldu 2x z 3 pokusov, 11$ rebuy kde su 2 tickety na main kvaldu 212$ tam je vzdy overlay a slabi hraci.

a main balicek som trafil na 2.pokus, v nedelu je taka stedra kvalda ze 5balickov garantovanych..

Kto ste to este trafili? Nech dame nejaky drink v Splite.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Stanley VII 24 Aug 2015 08:12

Gratulujem haman! :)

Možno skúsim tiež aj tie necoinflipové kvaldy, ak si nájdem trochu čas. Veľa som ho posledné dni nemal, tak som hral tie coinflipové, keď boli EV+. Bohužiaľ mi včera posledný step nevyšiel, tak uvidím, či ten balíček ešte nejako stihnem :pokerface:
Obrázok používateľa
Stanley VII

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!