Májová PokerPortal liga o €550 a vecné ceny
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Májová PokerPortal liga o €550 a vecné ceny
taketo pravidlo sa jedine tak bude dať zneuživať pre hračov ktorí sa na bodovane pozicie nevedia dostať tak lahko sa tam dostanu tymto pravidlom a ja ho využijem rad tiež kedže som si isty že ostane ked som sa už ozval
dostanem zadarmo body nemusim hrať a ešte aj vklad sa mi vrati za zrušeny turnaj
čiže lahky sposob vyhrať ligu kedže je tu viacero hračov ktori nie každy tyžden hraju a su to prave ti hrači ktori boduju pravidelne v turnajoch
dostanem zadarmo body nemusim hrať a ešte aj vklad sa mi vrati za zrušeny turnaj
čiže lahky sposob vyhrať ligu kedže je tu viacero hračov ktori nie každy tyžden hraju a su to prave ti hrači ktori boduju pravidelne v turnajoch
- visit0r
- Založený: Apr 2017
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
postupom času by sa to mohlo upraviť a kto sa registruje ako prvy dostane najviac bodov a potom dalsi kto sa registruje za nim o jeden bod menej a z toho by sa potom zostavil rebriček a poker by sme ani nemuseli hrať
a kto sa registruje presne desiaty
dostane extra bonus 40 bodov a sud rumu lebo bol v spravny čas na spravnom mieste
ospravedlnujem sa ale je mi to až takto smiešne
a kto sa registruje presne desiaty
dostane extra bonus 40 bodov a sud rumu lebo bol v spravny čas na spravnom mieste
ospravedlnujem sa ale je mi to až takto smiešne
- visit0r
Pravidlo platí pre všetkých rovnako, všetci majú rovnakú šancu získať a stratiť, je známe dopredu.
Zatiaľ sa turnaj neodohral len jedenkrát, je to motivácia, aby sa viac hráčov registrovalo pred štartom a hlavne aby neprišli o možnosť skórovať hráči, ktorí urobili pre svoju šancu na body všetko, čo bolo v ich rukách. Ak by sa náhodou neodohral posledný turnaj v lige, prišli by niektorí hráči o možnosť nahrať body, s ktorými počítali, takto svoje body získajú.
Snáď sa ale všetky turnaje odohrajú a nebude ho treba použiť
Zatiaľ sa turnaj neodohral len jedenkrát, je to motivácia, aby sa viac hráčov registrovalo pred štartom a hlavne aby neprišli o možnosť skórovať hráči, ktorí urobili pre svoju šancu na body všetko, čo bolo v ich rukách. Ak by sa náhodou neodohral posledný turnaj v lige, prišli by niektorí hráči o možnosť nahrať body, s ktorými počítali, takto svoje body získajú.
Snáď sa ale všetky turnaje odohrajú a nebude ho treba použiť
- Nancya
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/13 krát
Pravidlo je logické, jen bych možná uvažoval i o posunutí late reg. například pouze na 20 minut po začátku, max 30 minut.
- callaway92
- Založený: Jún 2015
raz sa nehralo a vdaka tomu som prisiel o vstupenku
- lubos44
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
117 boyleward nemam senzaciu ktora prejde na dovolenku lebo 44 bb ide do kratera
- visit0r
- Risiak11
- Založený: Máj 2017
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Vdaka za upozornenie, uz je heslo spravne
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tak jsem si chtěl s vámi pinknout ligu,ale koukám,že mám smůlu....
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
DOXXbet v ČR nejde, alebo si niekde v zahraničí? Škoda, že nám tie regulácie zasahujú do normálneho užívania si hry, onedlho už kadejaké obmedzenia čakajú zrejme aj nás
- Nancya
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/13 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.