neda mi neodpovedat priaznivcom pokru
...Ak chcete late.reg. 120 min., tak nech sa paci, ale nestazuj sa potom, ze si zacal na 10 bb.
Refreshing:
zaujimave
neviem odkial si prisiel na to, ze mne vadi zacinat na 10 BB ale OK, kazdy mame pravo vyjadrit svoj nazor, niekto aj vestecku gulu
..Mne by skor vyhovoval kratsi, aby som pri tom tak dlho nevysedaval.
Refreshing:
ak pri tom nechces dlho vysedavat, kludne si zapni ruletu, black jack atd,mozes kedykolvek odist a nesediet pri tom vobec
..Jakýkoliv rebuy je katastrofa,natož unlimited, úplně to kazí poker... Když už rebuy, tak max. 1 dokoupení, jinak to je ruleta a ne poker!!!!!
Refreshing:
nechapem preco mate taky strach z rebuyov a addonov:
1)kazdemu sa stane ze dostane KK jeho super AA,
2) ak mate dost znalosti aby ste tuto hru porazali tak rebuy nepotrebujete a je to pre vas velke plus ze vasi slabsi superi stale hraju a vy mate moznost ziskat ich chipy
ESTE by som rad doplnil ze tuto diskuju zacal hrac ktoremu sa nepacil dlhy late reg(aj ked sa o tom diskutovalo uz predtym a doslo sa k zaveru ze late reg ostane nastaveny na 60m), potom sa k tomu vyjadril Stanley z vedenia a vytvoril anketu, nevidim dovod preco by sa malo hlasovat iba o ponechani alebo skrateni late regu ak niektorym hracom vyhovuje aj jeho predlzenie ?
Ma snad vas hlas vacsiu vahu ako ten moj? alebo preco by sa malo hlasovat iba za navrh pre skracovanie late regu na 30m a nehlasovat za navrh jeho predlzenia na 120m ?
GL pri stoloch