m42orion napísal:Ahoj ,
jak dlouho vám trvá výběr z expektu ? Dával jsem požadavek v sobotu a zatím nic .
dík
dal jsi výběr z herny, nebo už z web stránek
mi to myslim taky chodilo tak 1-3 dny max.
m42orion napísal:Ahoj ,
jak dlouho vám trvá výběr z expektu ? Dával jsem požadavek v sobotu a zatím nic .
dík
m42orion napísal:Dal jsem výběr z WWW stránek na MB . Tak ještě počkám , ale myslel jsem , že to bude trvat jako v jiných hernách (PS, SJ atp.) max do 1 dne .
APminer napísal::evil:
pred chvili mne to vyhodilo z turnaje - "Rebuy Failed"
pry technicke problemy - do p...
newfrankyking27 napísal:k tomu vyberu...expekt ma na Slovensku ucet v unicredit bank a ked si davam poslat peniaze na svoj ucet v unicredit bank, tak je to tam nasledujuci den...
k tomu zvlastnemu rozdavaniu kariet...niekedy je to veru fakt ...napr. vcera cash game...full ring, 3 v hre preflop all in...qq,kk,aa...flop rainbow cisla, turn dalsie cisielko a river q
expekt napísal:danny 13 >> Mrzi ma, ze pocujem o takychto zlych hrach, zial denne sa to stava tisicom hracov. Naozaj by bolo zaujimave vidiet statistiku vasich hier za dlhsie obdobie, clovek ma totiz tendenciu zapametat si skor tie negativne hry a tie kedy AA vyhrali berie ako samozrejmost. Z dlhodobeho pocitania 4 hry nic neznamenaju, chapem vsak, ze prave pri nich ste do hry vlozili vyssie stavky a preto je vysledok ako opisujete. Mozem samozrejme 100% potvrdit, ze v celej sieti iPoker je vysledok nahodny a nikym neovplyvneny, taketo nieco si herna rozmerov ako expekt.com nemoze ani len pripustit. Osobne poznam viacerych hracov, ktori su prave pri AA velmi opatrny a maju mnozstvo podobnych pripadov, napriek tomu v dlhodobom sledovani maju dobre referencie k rozdavaniu, ktore kopiruje statistiku silnych ruk. Verim, ze sa karta obrati a vase AA opat zaboduju, gl expekt
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.