Expekt Poker
Re: Expekt Poker
ako sa dostanem na 5000 freerool
- saiblik
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Expekt Poker
ako sa dostanem na 5000 freerool
- saiblik
Prevod na iný pokrový účet v rámci Expektu
Je možné previesť bubáky z jedného pokrového účtu na iný pokrový účet v rámci herne? Dá mi niekto quick guide? Čo k tomu potrebujem vedieť o účte, na ktorý chcem previesť (nick, heslo, ...)?
- romko61
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Re: Prevod na iný pokrový účet v rámci Expektu
V herni Expekt Poker nie je mozne prevadzat peniaze medzi pokrovymi uctami interne.
- expekt
- Založený: Jan 2007
otazocka
Ahoj chcela by som sa opytat ci je mozne vykonat depozit aj z kred. karty ktora nieje napisana na mna,ale je napr. môjho manzela?
A citala som tu ze pri prvom vybere je potrebne zaslat fotokopiu preukazu kvôli overeniu info. Staci ju potom zaslat na email supportu,alebo ako? Dakujem za odpovede. (som v tejto oblasti zaciatocnik)Clovek sa pri dlhych chvilkach v robote dostane k rôznym veciam :D
A citala som tu ze pri prvom vybere je potrebne zaslat fotokopiu preukazu kvôli overeniu info. Staci ju potom zaslat na email supportu,alebo ako? Dakujem za odpovede. (som v tejto oblasti zaciatocnik)Clovek sa pri dlhych chvilkach v robote dostane k rôznym veciam :D
- iwanka98
- Založený: Apr 2008
Re: otazocka
..no hej, vy sa viete velmi lahko dostat k roznym veciam, aj k manzelovej kreditke napriklad :-D ;) ..expekt support tu na diskusii Ti urcite na Tvoje otazky onedlho odpovie :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.