Expekt Poker
Re: Re: Re: Freeroll Challenge
uz je to ok
- vony
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zmena
Dlhsie som nehrala poker, no hrali sme no limit za male prachy, vzdy to boli turnaje, kde sme dostali zetony a prvy dvaja vyhravali, teraz to nechapem, ak niekto odpadne, pride dalsi, ja mozem pridavat prachy, kto mi to prosim vysvetli, co sa stalo?
- kuetinka
- Založený: Aug 2008
otazka na support....
ked som skoncil vo fianel 2 krat v prvej 5-ke....nemozem si jedno finale zamenit???...napr s dakym???...mne je jedno....
dla som sa sit out ked ans bolo 19 bo som musel ist prec..vedel som ze moj stack je tak na 5 kol...cize som si povedla ze fianle 3 mi staci...a ono ze final 1 zase...neslo by to pls nejako vymenit???:-)
diky za pomoc...
dla som sa sit out ked ans bolo 19 bo som musel ist prec..vedel som ze moj stack je tak na 5 kol...cize som si povedla ze fianle 3 mi staci...a ono ze final 1 zase...neslo by to pls nejako vymenit???:-)
diky za pomoc...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: otazka na support....
Vidíš, nemal si odísť. Mne sa to podarilo zachrániť na F4 niekoľkými AI za sebou. Ale až po troch, keď stack už hoodne narástol, prišli na to, že s tými AI to nie je všetko v poriadku, na ďalších dvoch sa podarilo udržať sa na 17. A takto si sa dostal do 5 :-))
- romko61
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Re: otazka na support....
Vypis z podmienok:
- V prípade, že sa hráč kvalifikuje do rovnakého finále viac ako jeden raz, potom druhá rezervácia pre rovnaké finále bude vymenená za rezerváciu do turnaja s nižšou garantovanou sumou, t.j. ak druhá rezervácia je pre finále 2, potom bude vymenená za miesto vo finále 3. Výnimka je v prípade, ak sa hráč kvalifikuje dvakrát do finále 1; v tomto prípade bude druhá rezervácia vymenená za miesto v ktoromkoľvek inom finále v ktorom hráč ešte nemá svoje miesto. Výnimka sa tiež vzťahuje na prípad, kedy sa hráč kvalifikuje do finále, pre ktoré on/ona už má miesto a nie je možné uskutočniť ani výmenu miesta do turnaja s nižšou garantovanou sumou pretože hráč už má miesto vo všetkých nižších garantovaných finále. V takomto prípade získa hráč rezerváciu do turnaja s vyššou garantovanou sumou.
Hráč, ktorý sa už kvalifikoval do všetkých “Expekt Freeroll Challenge” finálových turnajov získa za svoju ďalšiu kvalifikáciu do niektorého z finále vstupku do turnaja “8.500 GP Freezeout Double Stack” v hodnote $30+$3. V prípade, že je turnaj “8,500 GP Freezeout Double Stack” zrušený z programu, Expekt.com rozhodne o pridelení náhradnej vstupky pre hráča za vstupku v rovnakej, alebo nižšej hodnote.
takze nemal by byt problem s vymenou, gl expekt
- V prípade, že sa hráč kvalifikuje do rovnakého finále viac ako jeden raz, potom druhá rezervácia pre rovnaké finále bude vymenená za rezerváciu do turnaja s nižšou garantovanou sumou, t.j. ak druhá rezervácia je pre finále 2, potom bude vymenená za miesto vo finále 3. Výnimka je v prípade, ak sa hráč kvalifikuje dvakrát do finále 1; v tomto prípade bude druhá rezervácia vymenená za miesto v ktoromkoľvek inom finále v ktorom hráč ešte nemá svoje miesto. Výnimka sa tiež vzťahuje na prípad, kedy sa hráč kvalifikuje do finále, pre ktoré on/ona už má miesto a nie je možné uskutočniť ani výmenu miesta do turnaja s nižšou garantovanou sumou pretože hráč už má miesto vo všetkých nižších garantovaných finále. V takomto prípade získa hráč rezerváciu do turnaja s vyššou garantovanou sumou.
Hráč, ktorý sa už kvalifikoval do všetkých “Expekt Freeroll Challenge” finálových turnajov získa za svoju ďalšiu kvalifikáciu do niektorého z finále vstupku do turnaja “8.500 GP Freezeout Double Stack” v hodnote $30+$3. V prípade, že je turnaj “8,500 GP Freezeout Double Stack” zrušený z programu, Expekt.com rozhodne o pridelení náhradnej vstupky pre hráča za vstupku v rovnakej, alebo nižšej hodnote.
takze nemal by byt problem s vymenou, gl expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
support+romko
dakujem....mne len bolo povedane od renegada ze budu taketo turnaje a taketo su finale.....
inak romko ja som kukal jak puk...ked mi kamos napisal ze som skoncil 5-ty s vysmechom ze to uz mam:DDD....
a co ty ako si dopadol
inak romko ja som kukal jak puk...ked mi kamos napisal ze som skoncil 5-ty s vysmechom ze to uz mam:DDD....
a co ty ako si dopadol
- wizdo
Re: support+romko
Šak tam to je dole. Haltoval som, ako sa dalo, z nejakej 3.-5. pozície na Finále 4. Podarilo sa :-). Ale LTT, lebo dvaja už nemali ani na malý blind.
- romko61
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
este otazka na support....
zase s regnutim....tak kedze som sa chcel registrovat do turnaja s nizsou GTD sumou, a je 24 hodin po skonceni turnaja,stale mi to nejako nejde...
dakujem za pomoc...
dakujem za pomoc...
- wizdo
neda mi sa nepochvalit....
ale taham seriu na Expekt freeroll chalenge zatial vzdy postup bol ako FINAL 1 :-)
PL OMAHA HI 3-ti
NL HOLDEM fullring 5-ty(ako sit out, ked som odisiel ked sotavalo 19 hracov)
a teraz PL OMAHA HI LO 5-ty
takze uz len dva postupy:-)
PL OMAHA HI 3-ti
NL HOLDEM fullring 5-ty(ako sit out, ked som odisiel ked sotavalo 19 hracov)
a teraz PL OMAHA HI LO 5-ty
takze uz len dva postupy:-)
- wizdo
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.