Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Re: Re: Freeroll Challenge

Odoslaťod vony 28 Aug 2008 15:10

uz je to ok
vony

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

zmena

Odoslaťod kuetinka 28 Aug 2008 20:49

Dlhsie som nehrala poker, no hrali sme no limit za male prachy, vzdy to boli turnaje, kde sme dostali zetony a prvy dvaja vyhravali, teraz to nechapem, ak niekto odpadne, pride dalsi, ja mozem pridavat prachy, kto mi to prosim vysvetli, co sa stalo?
kuetinka

Založený: Aug 2008

Re: zmena

Odoslaťod 1zart1 28 Aug 2008 21:00

Hm, tak to su tzv. Rebuy/add on turnaje. Nemam ich rad, ale su, tak co uz. Vacsinou v priebehu 1. hodiny si mozes za stanovenu sumu dokupiut zetony a potom pocas 1. prestavky este raz...
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

otazka na support....

Odoslaťod wizdo 03 Sep 2008 22:01

ked som skoncil vo fianel 2 krat v prvej 5-ke....nemozem si jedno finale zamenit???...napr s dakym???...mne je jedno....

dla som sa sit out ked ans bolo 19 bo som musel ist prec..vedel som ze moj stack je tak na 5 kol...cize som si povedla ze fianle 3 mi staci...a ono ze final 1 zase...neslo by to pls nejako vymenit???:-)

diky za pomoc...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: otazka na support....

Odoslaťod romko61 04 Sep 2008 07:35

Vidíš, nemal si odísť. Mne sa to podarilo zachrániť na F4 niekoľkými AI za sebou. Ale až po troch, keď stack už hoodne narástol, prišli na to, že s tými AI to nie je všetko v poriadku, na ďalších dvoch sa podarilo udržať sa na 17. A takto si sa dostal do 5 :-))
romko61

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Re: otazka na support....

Odoslaťod expekt 04 Sep 2008 09:27

Vypis z podmienok:

- V prípade, že sa hráč kvalifikuje do rovnakého finále viac ako jeden raz, potom druhá rezervácia pre rovnaké finále bude vymenená za rezerváciu do turnaja s nižšou garantovanou sumou, t.j. ak druhá rezervácia je pre finále 2, potom bude vymenená za miesto vo finále 3. Výnimka je v prípade, ak sa hráč kvalifikuje dvakrát do finále 1; v tomto prípade bude druhá rezervácia vymenená za miesto v ktoromkoľvek inom finále v ktorom hráč ešte nemá svoje miesto. Výnimka sa tiež vzťahuje na prípad, kedy sa hráč kvalifikuje do finále, pre ktoré on/ona už má miesto a nie je možné uskutočniť ani výmenu miesta do turnaja s nižšou garantovanou sumou pretože hráč už má miesto vo všetkých nižších garantovaných finále. V takomto prípade získa hráč rezerváciu do turnaja s vyššou garantovanou sumou.

Hráč, ktorý sa už kvalifikoval do všetkých “Expekt Freeroll Challenge” finálových turnajov získa za svoju ďalšiu kvalifikáciu do niektorého z finále vstupku do turnaja “8.500 GP Freezeout Double Stack” v hodnote $30+$3. V prípade, že je turnaj “8,500 GP Freezeout Double Stack” zrušený z programu, Expekt.com rozhodne o pridelení náhradnej vstupky pre hráča za vstupku v rovnakej, alebo nižšej hodnote.

takze nemal by byt problem s vymenou, gl expekt
expekt

Založený: Jan 2007

support+romko

Odoslaťod wizdo 04 Sep 2008 11:41

dakujem....mne len bolo povedane od renegada ze budu taketo turnaje a taketo su finale.....

inak romko ja som kukal jak puk...ked mi kamos napisal ze som skoncil 5-ty s vysmechom ze to uz mam:DDD....

a co ty ako si dopadol
wizdo

Re: support+romko

Odoslaťod romko61 04 Sep 2008 12:14

Šak tam to je dole. Haltoval som, ako sa dalo, z nejakej 3.-5. pozície na Finále 4. Podarilo sa :-). Ale LTT, lebo dvaja už nemali ani na malý blind.
romko61

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

este otazka na support....

Odoslaťod wizdo 04 Sep 2008 20:52

zase s regnutim....tak kedze som sa chcel registrovat do turnaja s nizsou GTD sumou, a je 24 hodin po skonceni turnaja,stale mi to nejako nejde...
dakujem za pomoc...
wizdo

neda mi sa nepochvalit....

Odoslaťod wizdo 04 Sep 2008 23:14

ale taham seriu na Expekt freeroll chalenge zatial vzdy postup bol ako FINAL 1 :-)

PL OMAHA HI 3-ti
NL HOLDEM fullring 5-ty(ako sit out, ked som odisiel ked sotavalo 19 hracov)
a teraz PL OMAHA HI LO 5-ty

takze uz len dva postupy:-)
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!