Expekt Poker
pre Giro
Zdravim, je to nahoda ze sa to urobilo priblizne v rovnakom case ale informacia aj pre ostatnych - vymazat docasne subory a cokies nestaci, bol tam este problem ze pri migracii sa dostali do systemu Playtech nespravne znaky do nazvu mesta. Tieto prepisal kolega na Malte a nasledne sa uz bolo mozne prihlasit. Ale som rad ze to uz bezi, rovnaky problem mal myslim aj "apuk". GL
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: withdraw
Jde obojí mám vyzkoušené, musíš to ale dělat přes www.expekt.cz(com), přímo přes hernu jsem to nedělal :)
- Giro
support
zdravim,mam takovej problem na expektu.. Hral sem heads up 20 dalarovej a turnaj se nejak seknul a asi po 5 minutach mi to napsalo ze turnaj je zrusen a ze nam vrati penize ... jenze furt nic.. Tak sem psal na anglickej support kde pisou ze odpovidaji 7 dni v tydnu a furt mi nikdo neodpovedel.pro me je 20 dolaru docela dost..Nevite za jak dlouho tak prumerne odpovidaji??
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
Re: pre ondrashek
Zkousel jsem to na www strankach expektu - muj ucet,ale porad mi to pise totez: Adresa nesmí obsahovat znak "
Město nesmí obsahovat znak " . username je stejne jako tady, tedy ondrashek. diky
Město nesmí obsahovat znak " . username je stejne jako tady, tedy ondrashek. diky
- ondrashek
rada novackovi..
Poradte mi prosim jak je to s hesly. Jsem tu novej a jaksi nevim jak se prihlasit do freerollu.
- czechforever
- Založený: Apr 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.