Expekt Poker
Heslo
jsem ho dostal od dementa a dopadl jsem spatne i kdyz jsem se chtel probit na vyherni mista tak jsem pobil dost cizincu oni si amozrejme sva mista kupovali zpet rebuyem nevim ale nemeli tam co delat kdyby tam byli sesi a slovaci nebylo by tolik rebyzu a takove silene sazky od cizincu kteri si rebuy mohou dovolit i nekolikrat
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cudzinci
O akom turnaji hovorite prosim? Mame tu turnaj SKCZ Poker Master, kde sme dokazali eliminovat ucast cudzincov dost vyrazne vdaka niekolkym filtrom pri registraciach o heslo, potom je to stvrtkovy turnaj o 200USD, kde je heslo posielane z expektu a to ludom z SK/CZ ktori sa zucastnili predchadzajucich turnajov, resp. su nasimi zakaznikmi a potom su tu turnaje organizovane v spolupraci s niektorymi web strankami a tu je to zial z nasej strany nekontrolovatelne. Helso totiz ziskavaju navstevnici tychto stranok a tymi su casto aj cudzinci. Staci aby heslo preniklo na niektore polske forum a je tam v priebehu pare minut 50-100 hracov. Tolko na vysvetlenie. Ale na druhej strane po pol roku SKCZ Poker Master by ste uz mohli skusit aj nejaky ten suboj s konkurenciou zo zahranicia, su to tiez iba ludia a maju svoju taktiku :) good luck expekt support
- expekt
Dlhsi
cas navstevujem tietostranky a hram Sk/Cz turnaje na expekte a myslim, ze expekt ma pravdu. Urobili naozaj vela dobrej roboty aby na nich hrali ti co tam maju byt. Nic nie je idealne a casto sa najde niekto komu robi radost skodit, ale s tym nikto ani expekt nic neurobi, proste je to tak. Myslim, ze v tomto smere nie su vycitky na hernu na mieste
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
cizinci....
expekt má naprostou pravdu v tom že zabránit tomu aby někdo pustil heslo na net,a nepřihlásily se do turnaje lidi co tam nemají co dělat,prostě nejde... vždycky je to jen o lidech jak s ním naloží.... mimochodem já osobně jsem si našel hesla na turnaje kde jsem neměl co dělat... Titan,CD Poker atd. Rozhodně nejsem jediný kdo si je dokáže na netu najít... fora jsou snad o všech hernách. Good Luck v boji proti vetřelcům.....;-)
- EIKON
mail expektu need
plx kam mam poslat ten mail aby som ich poprosil o heslo? diky,a plx rychlo,uz je malo casu hh .)
- 18roben18
- Založený: Apr 2007
Re: mail expektu need
poker.cz(at)expekt.com
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: mail expektu need
pls poslite mi to na HT.majko@gmail.com
rychlo
rychlo
- majko_007
- Založený: Máj 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.