Expekt Poker
Re: Ospravedlnenie
Ja videl ze je tam dnes nejak mene lidi, jsem si rikal ze se asi podarilo heslo konecne utajit pred polaky a dalsimi :-)
Kdyz to tady ale procitam, tak mi zustava rozum stat nad umanutosti nekterych jedincu... Je tady spousta ruznych turnaju, serii a lig, ale nekteri jsou nejagilnejsi jen v pripade, kdyz "nutne" potrebuji heslo do freerollu...
Kdyz to tady ale procitam, tak mi zustava rozum stat nad umanutosti nekterych jedincu... Je tady spousta ruznych turnaju, serii a lig, ale nekteri jsou nejagilnejsi jen v pripade, kdyz "nutne" potrebuji heslo do freerollu...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Ospravedlnenie
jo jo, to jsi to teď vystihl :-) ale dneska se hrálo docela dobře :-) po dlouhé pauze jsem se doplácal až na final table a pak konečně začaly chodit karty. takže jsem se taky konečně dočkal po dlouhém boji vítězství v tomhle turnaji. jen mě trošku vadí, že vázne aktualizace ... nejčerstvější turnaj je tam z 1.7. :-(
- Haga41
Re: juchuuu
Carlosi gratuluji k 2. místu, byl jsi dobrý soupeř. díky za dobrou hru :-)
- Haga41
Re: Re: Ospravedlnenie
Problém je v tom, že hrát freeroll pro CZ/SK má jinou šťávu.Já jiné freeroly nehraju.A potom se nelze divit, že jsem naštvaný, když mi nedojde heslo a vidím, že něčí "staří známý " jsou v pohodě registrovaní.A když už je problém na straně servru, tak odpovědná osoba měla dát heslo sem, třeba 5 minut pořed začčátkem.Stačilo by to a těch cizích by se tam moc neregnulo.
- algec111
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Re: Ospravedlnenie
co si preboha tymto myslel? => že něčí "staří známý" jsou v pohodě registrovaní =-O
Ono to vyzera tak, ze ze sa poslala asi prva tisicka, mozno aj viac a potom sa to nejako seklo. Pozeral som ako vzdy ci sa ludia registruju, vyzeralo to uplne normalne, ale musel som potom ist prec, tak som to nemohol ustriehnut az do konca (neratal som s tym ze sa taketo nieco stane)
Aktualizacia vysledkov bude dnes vecer ... ;)
Ono to vyzera tak, ze ze sa poslala asi prva tisicka, mozno aj viac a potom sa to nejako seklo. Pozeral som ako vzdy ci sa ludia registruju, vyzeralo to uplne normalne, ale musel som potom ist prec, tak som to nemohol ustriehnut az do konca (neratal som s tym ze sa taketo nieco stane)
Aktualizacia vysledkov bude dnes vecer ... ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Ospravedlnenie
Dobře, proč teda zde bylo několik jedinců, kteří si dělali srandu z těch, co chtěli hrát a heslo nenapsali.Pak byli stejně sit out.Je tu něco prašivého v tomto pokrovém státě.Tím "staří známí" jsem myslel tí, co jsem většinou přispívají.To nemůžeš popřít, že tak bylo.Teď už ale vidím, že mejly máš seřazené zřejmě dle datumu registrace a odnesli to holt ti poslední registrovaní. Tak se ti omlouvám.Ale těm rypálkům ne, ti by se měli stydět.
- algec111
Re: Re: Re: Ospravedlnenie - Vlade
Nejlepší by bylo Vlade, kdybys rozeslal hesla a potom ještě každému zvlášť zavolal, jestli mu heslo přišlo a jestli by neměl chuť se dnes přihlásit do turnaje :-))
Ale stejně by zase někdo byl nespokojený, všem se postě nezavděčíš ;-)
A díky za aktualizaci, jestli to dnes večer klapne. :-)
Ale stejně by zase někdo byl nespokojený, všem se postě nezavděčíš ;-)
A díky za aktualizaci, jestli to dnes večer klapne. :-)
- Haga41
Re: Re: Re: Re: Ospravedlnenie - Vlade
Je pravda ze tento krat to bola nasa (konkretne moja chyba) a chapem ludi ktori cakali na heslo a neprislo im, to uz je za nami a nema to zmysel riesit, staci zabezpecit aby sa to uz neopakovalo a na to si dam uz samozrejme pozor.
Uz dnes budeme posielat heslo na CD poker na nas 200$ SK/CZ freeroll, tak drzte palce nech je vsetko tak ako ma byt (verim ze bude) *THUMBS UP*
Uz dnes budeme posielat heslo na CD poker na nas 200$ SK/CZ freeroll, tak drzte palce nech je vsetko tak ako ma byt (verim ze bude) *THUMBS UP*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Ospravedlnenie - Vlade
*THUMBS UP*:-D 00420572490135
- algec111
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.