Expekt Poker
Heslo 200 cz/sk freeroll
Heslo na dnesny turnaj ziskate na stranke nasho partnera www.mypokershots.com po zaregistrovani sa. Kazdy kto hrava pravidelne nase turnaje dostal o tejto zmene vcera vecer email. Pristup na turnaj uz nie je bez hesla tak ako to bolo pocas prazdnin. expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Heslo 200 cz/sk freeroll
Pisal som na expekt stranke/podpora ze som minuly tyzden vyhral dennu kvalifikaciu a do tyzdennej som nebol zaradeny, a musel som regnut za 4,40 a peniaze sa mi nevratili. Este mi zatial nikto neodpovedal, ako je to vlastne?
- Erik1983
Re: Re: Heslo 200 cz/sk freeroll
Veliky pozor v techto kvalifikacich na to, kolik bylo penez v banku! Protoze pokud se nesejde dost hracu a jejich rebuy, tak sice vyhrajes penize, ale ne postup!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: Heslo 200 cz/sk freeroll
Ked som hral ja do konca sme dvaja postupovali do tyzdenneho turnaja a ani jeden z nas tam nefiguroval!!!
- Erik1983
Re: Erik1983
Je to tak ako pise acvonmilan. Je potrebne si skontrolovat okrem pozicie aj pocet penazi v banku. Turnaj sa zacne hrat uz s 5 hracmi, ale to je iba 5x0,55USD, cize 2,75 USD. Miestenka do tyzdennej kvalifikacie je 1ks za kazdych 4,40 v banku. Ak sa neurobili ziadne Re-buye tak ste mohli vyhrat ale neboli splnene podmienky pre vstupku. Mozem si vyziadat vysledky toho vasho turnaja a skontrolujem to len mi prosim dajte informaciu kedy ste to hrali. Pisali ste na anglicky support alebo cesky? Vyhladam si vas email. Dakujem, expekt
- expekt
Proč je heslo v hádankách?
Proč je heslo v hádankce. Navíc ještě nefunguje? Co to je za mazec. Nebo snad v hodu oštěpem není mistryně světa barbora Špotáková?
- vanikka
Re: Proč je heslo v hádankách?
já si taky myslel že to bude ona,ale bohužel mi to heslo taky nebere.Psal jsem na support tak uvidím co mi napíšou.
- EIKON
Už vím jak to je:(
No to heslo je určeno do herny U***et a tam funguje. A druhá zrada, že na expekt heslo neznám, takže jsem nahraný. Řekněte někdo to heslo doprkýnka. Se mi nechce hrát na U***et. PLS
- vanikka
Re: Re: Erik1983
Uz som to napisal podrobne na sk.support@expekt.com, dufam ze to viriesite,Dakujem*THUMBS UP*
- Erik1983
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.