Expekt Poker
Re: Re: Re: Expekt Poker
A nebo se tam strida vice hracu... na smeny :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to Expekt - token PC Czech 10k Qual
stihl jsem se dnes vratit driv a regnout se, takze ten minuly tyden smazeme ;-) priste to snad bude fungovat lepe ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
token PC Czech 10k Qual
Zkousim napsat sem, protoze mi support Expektu dosud nebyl schopny odpovedet na dotaz ze ctvrtka ani pondeli.
Potreboval bych prodlouzit platnost tokenu na PC Czech 10k Qual, ktera mi vyprsi prave dnes. V patek 7.9., kdy jsem mel cas na odehrani turnaje, mi nesel pouzit, o tyden pozdeji 14.9. jsem nemel cas.
Potreboval bych prodlouzit platnost tokenu na PC Czech 10k Qual, ktera mi vyprsi prave dnes. V patek 7.9., kdy jsem mel cas na odehrani turnaje, mi nesel pouzit, o tyden pozdeji 14.9. jsem nemel cas.
- Rauuul
Re: token PC Czech 10k Qual
Jeste jsem zapomnel.
Prihlasovaci jmeno: Rauuul
Nick v herne: Rauuulinek
Prihlasovaci jmeno: Rauuul
Nick v herne: Rauuulinek
- Rauuul
EXPEKT BONUS
Som na tom expekte registorovany a to bonus heslo to POKERPORTAL neviem kde mam zadat lamem si hlavu tri hodiny nad tym .boha...gadzre@azet.sk
- Mala Flaska
- Založený: Sep 2007
Re: EXPEKT BONUS
gadzer@azet.sk....
- Mala Flaska
- Založený: Sep 2007
Re: EXPEKT BONUS
Heslo na freeroll je nieco uplne ine ako bonus kod. Bonus kod sa zadava pri registracii pripadne vklade penazi do herne, heslo na freeroll je ine pre kazdy turnaj. Ak sa jedna o freeroll turnaj ktory organizujue pokerportal, tak ti heslo na tento konkretny turnaj pride emailom na adresu ktoru si zadal pri registracii na pokerportali. Dufam ze som ti pomohol a nelames si hlavu este doteraz :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: PC Czech
mas to napsany v "My account" - myslim, že ma platnost do 1.10. ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.