cashout FT-SKRILL
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
cashout FT-SKRILL
Neviete nahodou niekto ako dlho trva cashout z FT na skrill? dufal som ze to bude kao na PS okamzite ake s tym mate vy skusenosti?
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Re: cashout FT-SKRILL
ftp ma take iste procedury na cashout ako P****Stars takze mas tam creditback ak si depositoval, to by malo byt okamzite, pripadne do par hodin to urcite mas na ucte. Najdlhsie som cakal myslim 12 hodin alebo tak.
- Darkenio
- Založený: Jún 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
bol som v tom ze to bude hned vkladal som tam uz cez skrill ale akosi stale nic
- 77kojak77
to je dost cudne,ako dlho uz cakas? prave som prezeral emaily a v priemere do styroch hodin to od nich mavam ja. ale niekedy sa stane ze napriklad po session idem spat,dam prikaz na cashout a o 6 hod ked sa zobudim to tam este nie je ale vsimol som si ze ked potom rano zapnem klient tak do par minut mam ten cashout uz u seba, neviem ci to bola taka nahoda ale spominam si ze aj toto sa mi stalo a nie raz.
- Darkenio
- Založený: Jún 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Uz asi 4 hodinky dufam ze do rana to tam bude
- 77kojak77
zdravim vas je tu niekto kto by mi poslal 10€ na stars F****Tilt alebo skrill... ja poslem na pay pal.. diky.. krasne..
- sanciiik
- Založený: Júl 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Poslal som ti email (na sukromne spravy mas este malo prispevkov na fore), mozem ti to zamenit, poslem na skrill.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
nechce sa mi hladat presnu temu tak pisem tu. zdravim, vcera som si chcel nabit skrill ale mi napisalo ze transakcia je zrusena ale peniaze z uctu mi ukazuje ze su odoslane. nabijal som cez internet banking. dakujem
- juve1905
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/15 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.