Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
MB mi stale nejde,ale za posledne dva tyzdne som cashoutoval dvakrat cez bank transfer a zakazdym som to mal o 4 prac. dni na ucte. jednalo sa o 4-miestne sumy..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
ked vyberate cez bank transfer treba najprv depositnut z toho uctu,aby sa dalo vyberat?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Mlachi napísal:ked vyberate cez bank transfer treba najprv depositnut z toho uctu,aby sa dalo vyberat?
Áno, musíš najprv aspoň minimum, tuším 10 € z neho vložiť. Ale aj s bank transferom sú problémy, zadal som minulý pondelok, a doteraz mi ešte neprišli peniaze. A zo shopu veci detto. Asi najvyšší čas poobzerať sa po inej herni
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Me fascinuje, jak dlouho ty problemy s vybery uz trvaji - a nikde zadne prohlaseni, nikdo nevi, na cem je... Na FTP jsem, stale tam hraji, vybirat nepotrebuji - takze jen v tichosti cekam a sleduji, co se deje...
Stale verim tomu, ze panika je zbytecna
Stale verim tomu, ze panika je zbytecna
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Mlachi napísal:ked vyberate cez bank transfer treba najprv depositnut z toho uctu,aby sa dalo vyberat?
-nie nemusis vkladat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
nie že by som chcel vyberať, ale keď zvolím bank transfer tak mi vyhodí hlášku:
Ako to mám chápať?
Upozornenie
Na spracovanie transakcie je potrebné, aby sa meno na vašom konte Full Tilt Poker zhodovalo s menom na konte EBA Bank Transfer. Obráťte sa na naše oddelenie zákazníckej podpory na adrese unicode@fulltiltpoker.com a radi vám pomôžeme.
Ako to mám chápať?
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
tvoj ucet v banke musi byt registrovany na take iste meno ako si zadal pri registraci v herni.. Priklad: Ak si zaregistrovany na fulltilte pod menom Peter Novak, nemozes poslat penize na ucet v banke, ktory je na meno Jan Hlavaty..
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
palo1973 napísal:Mlachi napísal:ked vyberate cez bank transfer treba najprv depositnut z toho uctu,aby sa dalo vyberat?
-nie nemusis vkladat
Aha, pardon za zavádzanie, som nerozlíšil local bank transfer a výber na kartu, myslel som, že na to smerovala otázka. Tak tam je to ako Palo hovorí, netreba vkladať.
- Marian21x
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Cawo444 napísal:tvoj ucet v banke musi byt registrovany na take iste meno ako si zadal pri registraci v herni.. Priklad: Ak si zaregistrovany na fulltilte pod menom Peter Novak, nemozes poslat penize na ucet v banke, ktory je na meno Jan Hlavaty..
No tak som to aj pochopil, ale z kade oni vedia na aké meno mám registrovaný účet, keď som nevkladal cez bankový prevod?
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Musim oznamit, ze v Europe sa uz objavuju peniaze na uctoch ludi, ktory pouzili local bank transfer v tom obdobi okolo Black Friday - ako ja, 20.4. a stale peniaze nemam, ale dufam v to najlepsie Zdroj 2+2 forum
- Bartman
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.