Full Tilt Poker
Re: loooooool, toto uz neni mozne
a odkiaľ si myslíš že táto herňa má takéto meno?:)
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: a este som zabudol
jasné, že raisujú 3xBB bez ohľadu na počet limperov pred nimi. Veď tam keď už niekto limpne a následne za ním niekto dá AI, neváha a dorovná ho aj so 7-2*JOKINGLY*
Včera som z MP raisol 12xBB (!!!), ked bol predo mnou jeden limper, aby ma dorovnal SB s Q-9 (o) a na flope Q39 bolo vymaľované*TIRED*
Včera som z MP raisol 12xBB (!!!), ked bol predo mnou jeden limper, aby ma dorovnal SB s Q-9 (o) a na flope Q39 bolo vymaľované*TIRED*
-
Re: Re: a este som zabudol
dodávam, že som mal na ruke AA:)
-
Re: Re: loooooool, toto uz neni mozne
..ja to tak aj berem ako downswing, ale aj tak tam uz nezahram ani handu, cash-out a na mile od nich utekam.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
cashout
..škoda:( Tešil som sa, že sa tam niekde stretneme. Ja túto herňu mám celkom rád aj napriek všetkému. Ako si písal, hrajú tam "zvláštni" hráči.
Moja skúsenosť z turnajov (keďže hrávam čisto turnaje) je však taká, že väčšinou som buď na veľmi tight stole alebo veľmi loose, alebo veľmi agresívnom resp. veľmi pasívnom stole. A to pri správne zvolenej taktike sa mi hrá vždy lepšie, ako keď je polovica stole loose/agresive, druhá tigh, občas nejaký calling station a podobný mix hráčov.
Takže teraz najskôr pár hier foldujem (dokonca aj AQ, AJ a páry do 88), aby som zistil na akom stole hrám a až potom začnem hrať podľa toho, aký stôl mám. Najhoršie je hrať na loose/agresive stole, pretože tam to na FullTilte haluzákom najlepšie chodí.:)
Moja skúsenosť z turnajov (keďže hrávam čisto turnaje) je však taká, že väčšinou som buď na veľmi tight stole alebo veľmi loose, alebo veľmi agresívnom resp. veľmi pasívnom stole. A to pri správne zvolenej taktike sa mi hrá vždy lepšie, ako keď je polovica stole loose/agresive, druhá tigh, občas nejaký calling station a podobný mix hráčov.
Takže teraz najskôr pár hier foldujem (dokonca aj AQ, AJ a páry do 88), aby som zistil na akom stole hrám a až potom začnem hrať podľa toho, aký stôl mám. Najhoršie je hrať na loose/agresive stole, pretože tam to na FullTilte haluzákom najlepšie chodí.:)
-
Full Tilt Poker
roche ake hravas turnaje?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Full Tilt Poker
MTT (3, 5 a 10USD) a SNG (2 a 5USD). Najradšej mám knockout.
-
Full Tilt Poker
poradis mi kde vlozit peniaze z poker strategy?kde dostanem najviac?titan alebo full tild?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Na titan dostanes 50+100, na F****Tilt 50+50. Navyse na titane mas aj bronze a silver freeroll kazdy tyzden resp mesiac. Na titane dostavas 2x tolko strategy pointov. Zdaju sa to sice pekne vyhody ale na fulltilte mas po clearnuti bonusu 27% rakeback co je na nezaplatenie takze od PS som si nechal poslat prachy tam.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Este som zabudol, ze na F****Tilt nieje mozne vyplatit si Tell-A-Friend prasule.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.