Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod nabokow 15 Jún 2011 20:04

prisiel mi dnes mail zo supportu jetbullu, kde som sa kedysi registroval:

...podle našich záznamů jste pro přihlášení do turnaje použil počítač, který byl využit jiným hráčem. Toto bohužel podle pravidel není možné. Pro Vaši bezpečnost a s ohledem na naše licenční podmínky Vás budeme muset požádat o doklady, abychom ověřili Vaši totožnost a plnoletost....

chcu poslat nejake doklady atd....

pritom som sa tam prihlasil mozno raz, v marci, a urcite som ziadny turnaj nehral. odpisal som im, ze si tym padom myslim, ze sa mi niekto dostal na ucet a prihlasil sa na svojom pc...

ok, aby sme to skratili:

dnes som sa prihlasil na jetbull no a pozeram, ze tam mam rovnake udaje ako na FT, kde mam ale iny login. Nuz, chcel som si zmenit heslo na FT, to som aj urobil, ale mam problem so secret question - totiz, na FT ju mozem zmenit aj bez toho, aby som poznal odpoved na secret question, ktoru som dal ako prvu - staci mi vediet heslo a secret question si mozem veselo menit. nezda sa mi to ako velmi safe. navyse na jetbulle som si nasiel v profile, ze oni tam zverejnuju aj odpoved na secret question, ktoru vyuzivam skoro vsade, za co som slecnu zo supportu zdrbal, ze to by nikde nemalo byt napisane - ak sa mi tam teda niekto fakt prihlasil, tak ju uz pozna. cakam na odpoved zo supportu, ale som nasrany, akurat menim hesla a SQ vsade, kde som mal rovnake alebo podobne udaje...

:x
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod ramzey 15 Jún 2011 21:37

nabokow napísal:...
dnes som sa prihlasil na jetbull no a pozeram, ze tam mam rovnake udaje ako na FT, kde mam ale iny login.

Registracne udaje by si mal mat na kazdej herni predsa rovnake :)
(len som to 4fun vystrihol s textu, bo ma to pobavilo :D)
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod nabokow 15 Jún 2011 21:58

hej, myslel som tym login ID / heslo / secret answer kombo...secret answer pritom pouzivam vacsinou prave tu, co tam mohol vidiet v profile dotycny, ak sa mi tam fakt niekto dostal...hesiel pouzivam niekolko, ID tiez...na FT som mal ine ID, ale rovnake heslo, to je uz zmenene. rovnako som volal na support dvoch inych herni, lebo cez mail mi napisali, ze sa to neda...

ale to je aky facepalm, nechapem, ako moze byt nejaka herna tak sprosta a mat to normalne v account summary na webe tu secret question a answer, ved to by mal poznat len uzivatel, co si dal pri registracii, nie? :fool:

EDIT:

tak dnes mi prisla odpoved, lol

Dobrý den,

velice se omlouváme za vniklé nepříjemnosti. Bohužel došlo k manuální chybě při naší bezpečnostní kontrole. Váš účet se liší v jednom písmenku od hráče, který se pokusil hrát se dvěma účty a omylem jsme oslovili Vás místo něho. Váš účet je v pořádku a nikdo jiný než Vy nezná Vaše heslo a tudíž ani nevidí Vaše údaje. Omlouváme se ještě jednou za tuto nepříjemnost.
Naposledy upravil nabokow dňa 16 Jún 2011 15:40, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
nabokow

Odoslaťod x-bat 16 Jún 2011 12:01

Topolman napísal: ak tam ty mas "drobne", tak potom je pre teba zmena kurzu zanedbatelna

Jasne, ale jde o princip 8-)
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod nabokow 18 Jún 2011 17:28

v pondelok vecer ziadost o vyber na VISU, v utorok na obed schvalena, peniaze v sobotu rano na ucte.

otazka pre tych, co si objednavali z ich shopu - par dni tam mam uz miesto "pending" napisane "processed". mam tym rozumiet, ze to uz poslali, alebo len, ze spracovali objednavku?
Obrázok používateľa
nabokow

Odoslaťod pokpleja 18 Jún 2011 17:34

objednavka je tym uspesne prijata, spracovana .. tak to tam bude az kym ti to nepride :)
Obrázok používateľa
pokpleja

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod tommygun 21 Jún 2011 08:43

funguje uz niekomu MoneyBookers?
tommygun

Založený: Máj 2011
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod nabokow 21 Jún 2011 20:22

dnes na tom full tilte sedia 94/52/20 3bet opice, co su 400bb deep a ja koncim session v minuse :wall:
Obrázok používateľa
nabokow

Odoslaťod x-bat 22 Jún 2011 08:27

Takovi hraci me dokazi vetsinou akorat vykolejit - clovek vi, ze na ne potrebuje kartu a pak mu suverenne odevzda vsechny chipy... Ale co delat, kdyz ta karta proste neprijde? Pak ho suverenne suckne 63o (dostal runner-runner dva pary) apod. :ROFL: To chce klid :)
x-bat

Odoslaťod x-bat 26 Jún 2011 17:15

Jede-nejede? Akorat rozchazim novy komp... podarilo se mi do herny jednou prihlasit (asi hodinu zpet), ted jsem se chystal hrat -> prihlasil jsem se do herny, nenacetly se zadne turnaje. Tak jsem se odhlasil a uz se neda prihlasit - klient primo zobrazi ERROR okno bez popisu chyby.
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!