Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
ja som vyberal 4 dni pred tym ako im zobrali licenciu potvrdili a spracovali mi vyber a zatial ajtak nic neprislo.
- Sweex10
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dnes my prišiel balik z obchodu objednávka je z 20.4 2011.lol
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Chcel som si zahrat cez volno freerolly,ale nemozem.Diky FTP
- PokerBoy
- Založený: Jún 2010
ah no to je strasne, si v zlej situacii v porovnani s inymi ludmi ktori tam maju tisicky dolarov... snad sa to co najskor urovna a budes moct hrat freeroly, lebo inde sa nedaju...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
http://www.plusevpoker.com/stolen-bankrolls
Zatial sa nazbierali taketo cisla:
Zatial sa nazbierali taketo cisla:
- Kód: Vybrať všetko
Full Tilt Poker $15,221,466.07
UseMyWallet/QuickTender $245,865.00
EwalletXpress $8,500.00
Cereus Network $406,446.00
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Caute! na FTP som mal acc vytvorený cez inu stranku. Po tom,ako sa herňa rozfachala som sa nevedel lognúť (lost pw),tak som požiadal,nech mi pošlú dočasné pw na e-mail. No pri logovaní do herne,mám ten istý problém -> Wrong username or password. Nemôžem byť taký trubiroh,že by som si nevedel napísať vlastný username a skopčiť pw z mailu.. Viem,že FTP rušili zmluvy so všetkými affiliates,to znamená,že im aj zmazali acc,vytvorené týmito affiliates alebo ako to mám chápaať? Nemáte s FTP podobnú skúsenosť?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
To by potom zmazali konta polke registrovanym hracom na fulltilte keby to bolo tak ako pises (cize to tak samozrejme neni). Skus im napisat znova ze heslo ktore ti poslali nefunguje, alebo skus skontrolovat ci pri kopirovani username/hesla odniekial neberies s kopirovanym textom este jednu medzeru naviac (obcas sa stane).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ja by som sa chcel spytat,ze ci vobec a ked ano,tak ako sa da nastavit na FTP,aby som videl,kto je pri stole online a kto sit out.
- Sergio17
- Založený: Aug 2012
klikni vlavo hore na "posledni hra" a tam uvidis kto je sitout
- YOSSARIAN1980
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/8 krát
Tato herna stoji za velke h....,, co za karty chodia superom skoda reci,ako napr. Predchvilou,mal som KK a su..a ma stale colovala s AK, a na river jej aj tak doslo A.Mne sa zda ze ta herna hra proti mne.Ked si myslim ze som vyhral,napriklad s postupkou,druhy vyhra s hov.om fullhause
- Quasimodo
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.