Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Zatial vsetko co som si objednal prislo v poriadku...len dodacia doba je dost dlha 4-6 tyzdnov.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
u mna to iste, vsetko prislo ale zo stars mi za ten isty cas stihli poslat 3 baliky
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
mate niekto skusenosti s kvalitou hracou na FTP na NL25?
porovnanie s Party alebo Stars
a s rychlostou clearovania max bonusu na tomto limite
dik
dik
- HOLINO
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
HOLINO napísal:mate niekto skusenosti s kvalitou hracou na FTP na NL25?
dik
Uroven je tam vseobecne povazovana za o nieco vyssiu ako PS a Party, ale stale v pohode beatovatelne na NL25 . Ja by som povedal, co sa urovne tyka Party > Poker Stars > Full Tilt. Ale PS mam skor z pocutia a na FTP som nehral cash games vela, takze to ber s rezervou. Ale urcite je to tazsie ako UltimateBet a najma LuckyAce .
Nie prilis uzitocny opis situacie http://www.pokerlistings.com/full-tilt-poker/details :
Competition at Full Tilt Poker ranges from relatively loose and terrible at the micro limits to pretty much unbeatable at the high and ultra-high stakes. Full Tilt Poker is definitely one of the rooms you’ll find “grinders” making a living from online poker, so realize if you’re hitting the mid-stakes games and up you'll find players with thousands of hours of experience ready and able to pick your game apart. That being said, there are plenty of noobs at the micro-stakes who saw that Bill Ivey guy on the TV and thought poker would be fun to lose a few hundred bucks a week at. Basically, pick your tables and stakes well and you can find very beatable games. No-Limit games are still soft, but more difficult than your average online poker room.
Rychlost clearovania - odporucam precitat cele http://www.cardschat.com/f10/full-tilts-bonus-131655/ :
At NL25 you'll need to play @ 17,000 hands to clear $200.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
zaujimave citanie.pomohlo
dik
dik
- HOLINO
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ked nemam rakeback tak ho uz na FTP nijak raz nedostem ze ?
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Skus napisat na support, cital som ze dajake accounty co nemali rakeback prehodili na affilate rakebackpros. Ale asi je treba dost aktivne hravat.
- Barin
caute mam otazku ktora sa tu kladie casto ale nenasiel som nanu este normálnu zmysluplnú odpoveď...Mám učet na FT uz asi 4 mesiace..hraval som tam iba freerolly ale to mozno iba 4-5 viac ne čiže som neziskal žiadne peniaze ani FTP...taktiež som si nikdy na ten učet nič nedepositol...tak som napisa l typkovi z pokerspravy.sk na ICQ ci mozempouzit rakeback bonus na takyto ucet a napisal mi "Ak ste zatial nenahrali ani jeden fulltiltpoint, je to mozne, v tom pripade sa mozete nanovo zaregistrovat s rakebackom, ako keby ste ziadny ucet nemali" celkom pekna predstava len sa mi nelubi predstava ze budem mat na tom novom učte peniaze dojdu mi nato ze mam duplikovaný účet a zabanujú mi ho aj s mojimi dolármi...Aký mate na toto názor? mam im napisať na support?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
riesil som nieco podobne..tu je odpoved z FTP supportu
online-herne/rakeback-v-herni-kde-som-uz-registrovany-t2422-10.html#p63735
//edit
je to 6 tyzdnov a nikto sa mi neozval..ale tak mozno to maju nastavene tak ako spominal buschle, ze ak depozitnes a zacnes hrat, tak ta sami kontaktuju - mali by oslovovat hracov bez RB affiliate a ponuknut tych 27%..ale ber to s rezervou
online-herne/rakeback-v-herni-kde-som-uz-registrovany-t2422-10.html#p63735
//edit
je to 6 tyzdnov a nikto sa mi neozval..ale tak mozno to maju nastavene tak ako spominal buschle, ze ak depozitnes a zacnes hrat, tak ta sami kontaktuju - mali by oslovovat hracov bez RB affiliate a ponuknut tych 27%..ale ber to s rezervou
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Komedia napísal:caute mam otazku ktora sa tu kladie casto ale nenasiel som nanu este normálnu zmysluplnú odpoveď...Mám učet na FT uz asi 4 mesiace..hraval som tam iba freerolly ale to mozno iba 4-5 viac ne čiže som neziskal žiadne peniaze ani FTP...taktiež som si nikdy na ten učet nič nedepositol...tak som napisa l typkovi z pokerspravy.sk na ICQ ci mozempouzit rakeback bonus na takyto ucet a napisal mi "Ak ste zatial nenahrali ani jeden fulltiltpoint, je to mozne, v tom pripade sa mozete nanovo zaregistrovat s rakebackom, ako keby ste ziadny ucet nemali" celkom pekna predstava len sa mi nelubi predstava ze budem mat na tom novom učte peniaze dojdu mi nato ze mam duplikovaný účet a zabanujú mi ho aj s mojimi dolármi...Aký mate na toto názor? mam im napisať na support?
Tak na toto ti mozem celkom presne odpovedat, asi rok dozadu som bol na tom rovnako ako ty s fulltiltom...jeden ucet zalozeny kvoli freerolom, na ktory som nikdy nedepositoval a ani tam nikdy nemal real cash. Samozrejme som na ten ucet zabudol a nasiel affilate, ktora ponukala rakeback a 50 dolkov. Tak som vytvoril novy ucet, ale jak sa zacalo zvysovat moje konto tak som mal presne rovnake obavy ako ty, kedze som zistil, ze mam dva ucty. Aby mi love neskonfiskovali ked na to prijdu, ze mam dva ucty. Tak som radsej sam od seba napisal na support a vsetko im vysvetlil s prosbou aby mi ten stary ucet zmazali. Odpovedali, ze vzhladom na to ze som tam nemal real cash tak stary account uzatvaraju a na novom s rakebackom kludne mozem hrat.
- Barin
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.