Full Tilt Poker
Re: Re: Upgrade herne
skusil som rano jednu turbo za 7+0.6$ a postupil som do 55$, tie som zamenil za T$ a teraz hram dalsiu za 8+0.8$, tiez 55$ tak hadam sa zadari.
Toto je podla mna velmi dobra vec, skoda ze to nema kazda herna :(
Toto je podla mna velmi dobra vec, skoda ze to nema kazda herna :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Upgrade herne
maji nejaky bonus kod pri prvnim vkladu ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: tak nie,
berte si priklad z vlada: ten berie river odrb s :)
a nebude tu teraz dva dni vyplakavat...*SLZA*
a nebude tu teraz dva dni vyplakavat...*SLZA*
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: tak nie,
ale on ma river odrb 1x ze 100 a tech 99 je LUCK river pro neho :-D :-D :-D
-
Re: Re: tak nie,
No jo, za tie mesiace som si uz zvykol, niekedy ma to sice aj tak nasere, ale niekedy nie, napr. ked ten proti komu hram ma dobru ruku, tak to beriem, ale ked hra s nejakym 2 6 bez farby a este mu to tam pride tak sa obcas neudrzim a zanadavam si do chatu ako observer :-D
- vlade
strategie na vlada
co jsme hrali OPT vime, ze vlada nelze pustit na river ;-) :-D
-
Re: strategie na vlada
no ved za male peniaze sa rad pozriem na river, hlavne ked mam nejaky fajnovy draw :)
A este k tym bad beatom, vcera som hral 4 turnaje naraz, vsade po prvej prestavke velmi dobre umiestnenie, na jednom som bol dokonca niekde uplne vysoko a potom to prislo.
Jeden short stack ma 3x odrbal pri jednom stole, vzdy mu to tam prislo k tomu jeho crapu, (3x som uz isiel po nom aj ja, to uz bol taky polotilt) az ma nakoniec vyradil a zrazu som dostal dobry napad ze na ostatnych turnajoch to tak ako jemu bude chodit mne :-D:-D:-D.
Do 5 minut bola herna herna zavreta a ja vypadnuty zo vsetkych turnajov :-[
A este k tym bad beatom, vcera som hral 4 turnaje naraz, vsade po prvej prestavke velmi dobre umiestnenie, na jednom som bol dokonca niekde uplne vysoko a potom to prislo.
Jeden short stack ma 3x odrbal pri jednom stole, vzdy mu to tam prislo k tomu jeho crapu, (3x som uz isiel po nom aj ja, to uz bol taky polotilt) az ma nakoniec vyradil a zrazu som dostal dobry napad ze na ostatnych turnajoch to tak ako jemu bude chodit mne :-D:-D:-D.
Do 5 minut bola herna herna zavreta a ja vypadnuty zo vsetkych turnajov :-[
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.