Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Ma niekto jasno v tom polrocnom iron man bunuse??
mi to pise ze som dostal 350$ bonus
no ale pripada mi to tak ze aby som ho doslal musim este odohrat urcity pocet turnajov do 14. augusta
a az potom ho mozem zacat cerpat
a potom tam je nieco o dakych bonusovych dolaroch co odohram od 1. do 31. jula a to uz vobec neviem co je
no ale pripada mi to tak ze aby som ho doslal musim este odohrat urcity pocet turnajov do 14. augusta
a potom tam je nieco o dakych bonusovych dolaroch co odohram od 1. do 31. jula a to uz vobec neviem co je
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
oli.strs napísal:...
Poldi to teraz studoval, takze by o tom nieco mohol vediet.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
oli.strs napísal:Ma niekto jasno v tom polrocnom iron man bunuse??
ano, musis nazbierat urcity pocet FPPs do 14. augusta, kolko presne najdes v My promotions - My Iron Man Status a tam klikni na Track my bonus, GL v clearovani!
-
Proky - Príspevky: 575
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
Neviete náhodou kolko FTP dostaneme za 1$ rake?
- Bumika
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Bumika napísal:Neviete náhodou kolko FTP dostaneme za 1$ rake?
7
- oli.strs
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
face to pro
neviete mi niekto poradit ako si zahram face to pro ,neviem to nikde v tej herni najst,dik
- bookmaker57
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: face to pro
bookmaker57 napísal:neviete mi niekto poradit ako si zahram face to pro ,neviem to nikde v tej herni najst,dik
13:15 + 6 hodin takze sa hra o 19:15
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Full Tilt Poker
nazdar
dnes rano som sa isiel prihlasit na full tilt a ked som zadaval heslo tak mi vypisalo ze je chybne... neviete niekto co to ma znamenat ? vcera som si poslal na moneybookers 90 dolarov a dnes som sa pozrel na mail a prisiel mi mail ze je to DECLINED. a ked som si chcel zmenit heslo tak ani to docastne heslo co mi poslali nefungovalo... nechapem co sa stalo... ak niekto o tom nieco vie a vie mi poradit co mam robit tak prosim nech mi poradi. diki
dnes rano som sa isiel prihlasit na full tilt a ked som zadaval heslo tak mi vypisalo ze je chybne... neviete niekto co to ma znamenat ? vcera som si poslal na moneybookers 90 dolarov a dnes som sa pozrel na mail a prisiel mi mail ze je to DECLINED. a ked som si chcel zmenit heslo tak ani to docastne heslo co mi poslali nefungovalo... nechapem co sa stalo... ak niekto o tom nieco vie a vie mi poradit co mam robit tak prosim nech mi poradi. diki
- pekolac
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Poradim Ti akurat tak napisat im na supoort - oni vedia viac ako my.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Dnes mal fulltillt nejaku poruchu serveru a pár hodín nešiel.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.