Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod Mlachi 13 Jan 2011 11:46

poldinhoo napísal:objednaval som vela krat a vzdy vsetko prislo..aj ked ipod meskal..v takych pripadoch treba bombardovat support emailmi :)
takze tvrdo do nich :)

vsak ja tiez...dokonca aj monitor mam z ich shopu...vsetko bolo ok,teraz prvykrat to trva tak dlho,tak sa pytam,ci sa niekomu stalo take,ze nedoslo...ako dlho meskal ten ipod?....a pisal si im?
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod poldinhoo 13 Jan 2011 12:28

meskal len asi tyzden a pol..teda prisiel za mesiac a pol pricom vsetko chodilo do 2-3tyzdnov..
v kazdom pripade som ich po mesiaci zacal bombardovat mailmi :), lebo som potreboval aby to prislo do vianoc..

inak priprav sa, ze support ta bude o*ebkavat:) pamatam si ze ked som pisal uz asi 3.mail, tak mi support odpisal, ze moj balicek je pripraveny na shipping a ze do 3-4 dni si mam napisat dalsi mail a ze mi potom poslu nejake tracking number a budem si moct sledovat moju zasielku..no a pritom na druhy den rano mi ho postarka doniesla :)..takze su to ***

edit: btw. monitor prisiel za kolko? lebo kamarat si ho prave vcera objednal :)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Mlachi 13 Jan 2011 18:41

poldinhoo napísal:
edit: btw. monitor prisiel za kolko? lebo kamarat si ho prave vcera objednal :)

no dnes som im napisal jeden mail,ale zatial neodpisali....tak som zvedavy....ten monitor za 5-6 tyzdnov dosiel....uz neviem presne,ale tak nejak to trvalo,kym mi ho kurier doniesol...
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod Ch4rlie 15 Jan 2011 16:26

Zdravim pani neviete mi niekto poradit nejake AHK na full tilt. Pozeral som aj navody na nete no nic sa mi nepodarilo rozbehat hravam SNG. Dik moc.
Ch4rlie

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re:50 dolarovi bonus

Odoslaťod triipik 17 Jan 2011 23:31

ludia pls kto mi vie poradit..regol som sa na full tilt s 50 dolarovim bonusom. Nemozem tu nikde naist informaciu ake su podmienky abi som si tych 50 dolarov mohol nechat?? aky pocet full tilt point musim nahrat?? abo co a kedy mmi dojde moj bonus,? pls poradte mi nemozem to nikde naist
triipik

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 18 Jan 2011 01:13

poradime neboj..len sa upokoj:) a napis konkretne info
regol si sa tak, ze si vlozil svojich 50dolarov? -ak ano a zadal si kod a dostal si first depozit bonus- tak svoj bonus si najdes v cashierovi pod polozkou bonus account-tam si mozes sledovat ako ho clearujes-o ziadny bonus neprides, pretoze si ho musis sam nahrat,(tych 50dol.nedostavas hned ale musis nahrat body, za ktore ho dostanes)

dostal si tych 50dolarov z inej stranky?(napr.pokerstrategy)-tak takisto clearujes tento bonus, bonus nestracas nijako,len sa moze stat, ze v casovom limite nestihnes nahrat dost bodov, opat najdes info o tom kolko bodov cashier v bonus account podzlozke,

celkom ti nerozumiem, tak neviem ci som ti pomohol,ked tak sa pytaj dalej,rad ti odpoviem ohladom FTP cokolvek
:gl:
Obrázok používateľa
poldinhoo

Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2011 01:38

da sa volakde na FT sledovat stav rakebacku?ako je to s vyplacanim?viem ze je to tu dakde urcite napisane ale som leniva svina :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod slemo69 18 Jan 2011 04:31

ja mam rakeback cez jednu slovensku stranku, kde sa da kazdy den sledovat kolko si narakoval, a rakeback mi chodil rovno z fulltiltu na konto raz tyzdenne, cize da sa to odsledovat aj tam. ale na ft som hral uz davnejsie, teraz neviem ci je to tak...
slemo69

Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod popoBA 18 Jan 2011 11:49

a ked som sa tam preklikol cez pokerportal tak mam nejaky RB?pise sa tam ze ziskavam automaticky 27 percentny ale tak komu sa dnes da verit :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Chlpo1989 18 Jan 2011 11:55

popoBA napísal:a ked som sa tam preklikol cez pokerportal tak mam nejaky RB?pise sa tam ze ziskavam automaticky 27 percentny ale tak komu sa dnes da verit :D

Malo by to fungovat...Dostavat ho budes kazdy piatok za predchadzajuci tyzden...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!