Isildur1: „Hral som okolo 48 hodín bez jedinej pauzy“

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Isildur1: „Hral som okolo 48 hodín bez jedinej pauzy“

Odoslaťod admin 05 Aug 2014 08:25

Diskusia k článku: Isildur1: „Hral som okolo 48 hodín bez jedinej pauzy“

Viktor „Isildur1“ Blom je jedným z nasledovanejších high stakes hráčov súčasnosti, ale jeho svet je stále zahalený rúškom tajomstva. Z profesionála Full Tiltu nie je ľahké dostať pár slov, ale tento krát po dlhšej dobe opäť prehovoril aspoň na krátko pre zahraničné médiá a tento rozhovor si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

Síce si známy predovšetkým ako cash game grinder, ale máš rád aj niektoré WSOP eventy?

„Tento rok som vlastne ani nešiel na WSOP, pretože som počas leta radšej vo Švédsku ako v Las Vegas. Naviac ma o veľa času pripravili aj MS vo futbale 2014, ktoré mi zase na druhej strane vyplnili čas, keď nebolo dosť akcie na cash game stoloch.“

Ako by si porovnal úroveň skillu medzi online a live profesionálmi?

„Som názoru, že online profesionáli majú väčšiu výhodu, pretože odohrajú oveľa viac rúk ako live hráči. Avšak, ak toho online hráč neodohral veľa live a sadne si ku ťažkému stolu na live game, tak si myslím, že sa mu nebude dariť veľmi dobre. No, hlavne nie hneď od začiatku.“

Aký je najpamätnejší okamih tvoje pokrovej kariéry?

„Okrem miliónových upswingov, povedal by som, že to bude, keď po prvýkrát začal hrať. Hral som malý turnaj (buď $6 alebo $11) a dostal som sa na finálový stôl. Moji kamaráti mi fandili a ten adrenalín, že som to...

Celý článok => Isildur1: „Hral som okolo 48 hodín bez jedinej pauzy“
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!