Nie všetci hráči z USA dostanú naspäť svoje peniaze!

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Nie všetci hráči z USA dostanú naspäť svoje peniaze!

Odoslaťod admin 12 Sep 2013 18:53

Diskusia k článku: Nie všetci hráči z USA dostanú naspäť svoje peniaze!

Garden City Group (GCG) ktorá je poverená vyplácaním peňazí z bývalého Full Tilt Pokru v utorok oznámila, že nie všetkým zákazníkom z USA budú vrátené peniaze. Zoznam kategórií hráčov ktorí nebudú začlenení do remisie je síce dlhý, ale zas až tak veľkého množstva pokrových nadšencov sa to netýka.

Ako sme vás nedávno informovali, celý proces vyplácania sa má naštartovať 16.9., čiže už začiatkom budúceho týždňa. No na svoje si všetci neprídu....

Podľa zdrojov z Poker Players Alliance je už rozoslaný email so znením, ktoré vám sprostredkovávame v skratke. "Tieto osoby sú vylúčené z procesu remisie a nie sú oprávnené na úhradu finančného zostatku: bývalý alebo súčasný zamestnanec FTP, bývalý, alebo súčasný hráč Full Tilt Pokru, v minulosti alebo súčasnosti akcionári FTP, Tiltware LLC, Kolyma Corporation A.V.V., Pocket Kings Ltd., Pocket Kings Consulting Ltd., Filco Ltd., Vantage Ltd., Ranston Ltd., Mail Media Ltd., or Full Tilt Poker Ltd., v minulosti alebo súčasnosti raidideľ FTP, Tiltware LLC, Kolyma Corporation A.V.V., Pocket Kings Ltd., Pocket Kings Consulting Ltd., Filco Ltd., Vantage Ltd., Ranston Ltd., Mail Media Ltd., or Full Tilt Poker Ltd., ktokoľvek žalovaný v akejkoľvek žalobe, ktoré momentálne rieši...

Celý článok => Nie všetci hráči z USA dostanú naspäť svoje peniaze!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Nie všetci hráči z USA dostanú naspäť svoje peniaze!

Odoslaťod Azuritko 12 Sep 2013 19:16

Môže mi niekto povedať že o aký podvod tam konkrétne šlo ? Dosť ma to zaujíma ....
Obrázok používateľa
Azuritko

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 29 krát/3 krát

Odoslaťod slon556 12 Sep 2013 20:23

hraci mali soft,... na ktorom si vyberali karty sebe a inym a karty na stole vyberali.. sebe dali AA, protihracovy KK... a bord prisiel KKAxA.... poker vs poker...all inom to dopadlo, a podvodnik to zhrabol
slon556

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod WolfiKxx 12 Sep 2013 20:56

ale netrep somariny...
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod Azuritko 12 Sep 2013 21:20

slon556 napísal:hraci mali soft,... na ktorom si vyberali karty sebe a inym a karty na stole vyberali.. sebe dali AA, protihracovy KK... a bord prisiel KKAxA.... poker vs poker...all inom to dopadlo, a podvodnik to zhrabol

To sa ma snažiš trolliť ? :D
Ja sa pýtam úplne vážne... lebo neviem o čo tam išlo a dosť ma o zaujíma...
Obrázok používateľa
Azuritko

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 29 krát/3 krát

Odoslaťod slavo777 13 Sep 2013 05:31

V tom case pouzival management FTP hracske peniaze aj na chod spolocnosti a vsetky aktivity okolo toho, vyplacali si milionove odmeny, aj ked uz boli v platobnej neschopnosti... Vyhry pre hracov zacali byt vyplacane z novych vkladov ..., az to nakoniec prasklo; peniaze na hracskych kontach sa stali doslova virtualnymi, neboli kryte peniazmi na uctoch v bankach. US governmet este pridal obvinenia z nezakonneho podnikania na uzemi USA, prania spinavych penazy, neplatenia dani ...
Dnes uz managementy PS a FTP garantuju oddelenie hracskych penazi od penazi na chod spolocnosti, ktore su generovane z poplatkov za organizovanie hier.

Za tento príspevok od slavo777 poďakovali :
Azuritko
slavo777

Založený: Apr 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!