P****Stars freeroll pre pokerportal hráčov
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: P****Stars freeroll pre pokerportal hráčov
Ja by som tiez rad vedel preco nemam vstupenku dakujem
- Varto7
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Teraz už to ide bez vstupeniek, hráči, ktorí sa na P****Stars zaregistrovali cez odkaz na PokerPortal.sc sú na zozname hráčov, ktorí sa môžu do freerollu zaregistrovať. Ak ti neumožnilo registráciu, je možné, že si sa neregistroval na P****Stars preklikom z PokerPortalu, alebo nastala pri registrácii nejaká chyba.
Či si registrovaný na P****Stars cez PokerPortal ti povedia na supporte P****Stars, keď pošleš mail na support@P****Stars.com a tam sa opýtaš k akej stránke je na P****Stars viazaná tvoja registrácia. Že si chcel hrať PokerPortal freeroll (najlepšie napísať presne ktorý, dátum čas aj názov) a nešla ti registrácia, oni ti budú vedieť skôr povedať, kde nastala chyba. PokerPortal k takýmto údajom nemá prístup, takže sa budeš musieť opýtať P****Stars.
Či si registrovaný na P****Stars cez PokerPortal ti povedia na supporte P****Stars, keď pošleš mail na support@P****Stars.com a tam sa opýtaš k akej stránke je na P****Stars viazaná tvoja registrácia. Že si chcel hrať PokerPortal freeroll (najlepšie napísať presne ktorý, dátum čas aj názov) a nešla ti registrácia, oni ti budú vedieť skôr povedať, kde nastala chyba. PokerPortal k takýmto údajom nemá prístup, takže sa budeš musieť opýtať P****Stars.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Zdravím, môžem sa spýtať kedy mi príde vstupenka na freerolly od pokerportalu?
- mirco41
- Založený: Sep 2012
mirco41 napísal:Zdravím, môžem sa spýtať kedy mi príde vstupenka na freerolly od pokerportalu?
odpoved je hned o jeden prispevok vyssie
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to je kravina.. ja som sa registroval cez vás už minulý týžďen a nejde mi to..
- mirco41
klud, ja chcem pomoct
toto moze byt pricina
toto treba vyskusat
toto je dovod preco to nevieme urobit my
Ak ti neumožnilo registráciu, je možné, že si sa neregistroval na P****Stars preklikom z PokerPortalu, alebo nastala pri registrácii nejaká chyba.
toto moze byt pricina
Či si registrovaný na P****Stars cez PokerPortal ti povedia na supporte P****Stars, keď pošleš mail na support@P****Stars.com a tam sa opýtaš k akej stránke je na P****Stars viazaná tvoja registrácia. Že si chcel hrať PokerPortal freeroll (najlepšie napísať presne ktorý, dátum čas aj názov) a nešla ti registrácia, oni ti budú vedieť skôr povedať, kde nastala chyba.
toto treba vyskusat
PokerPortal k takýmto údajom nemá prístup, takže sa budeš musieť opýtať P****Stars.
toto je dovod preco to nevieme urobit my
- vlade
Len ja som si tích účtov cez pokerportal urobil viac a ani jeden mi nejde na freeroll žeby toľko chýb pri registrácií?
- mirco41
mirco41 napísal:Len ja som si tích účtov cez pokerportal urobil viac a ani jeden mi nejde na freeroll žeby toľko chýb pri registrácií?
toto může být zádrhel
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Tak potom je problem tam, viac uctov v herni je zakazane si vytvarat, je to v podmienkach kazdej herne, je to povazovane za podvod a je to aj dovod preco sa na turnaj nemozes prihlasit.
Viem to preto, ze este davnejsie mal jeden hrac problem, ze sa nemohol prihlasit na turnaj, vtedy som dostal takuto odpoved:
Volny preklad:
Moze nastat par situacii ked je hrac spravne priradeny k pokerportalu, ale nemoze sa na turnaj dostat:
- hrac si otvoril dalsie konto v herni len preto aby mohol hrat pokerportal turnaj
- hrac sam poziadal aby bol vyradeny zo zoznamu hracov ktori mozu hrat turnaj
- konto je v rozpore s pravidlami herne (hrac nema viac ako 18 rokov, hrac ma viac uctov v herni, hrac je vysetrovany hernou koli inym podvodom)
Viem to preto, ze este davnejsie mal jeden hrac problem, ze sa nemohol prihlasit na turnaj, vtedy som dostal takuto odpoved:
There can be few instances where players, even if they are linked with you, will not be able to access the tourney, those are:
- players opened their second account at P****Stars just to be able to play in the tourney
- players self excluded themselves
- fraudulent accounts
Volny preklad:
Moze nastat par situacii ked je hrac spravne priradeny k pokerportalu, ale nemoze sa na turnaj dostat:
- hrac si otvoril dalsie konto v herni len preto aby mohol hrat pokerportal turnaj
- hrac sam poziadal aby bol vyradeny zo zoznamu hracov ktori mozu hrat turnaj
- konto je v rozpore s pravidlami herne (hrac nema viac ako 18 rokov, hrac ma viac uctov v herni, hrac je vysetrovany hernou koli inym podvodom)
- vlade
Ja som sa najprv normálne registroval cez pokerportal minulý týždeň. Dnes som sa chcel prihlásiť na turnaj a nechcelo ma pustiť. Tak som si myslel že som sa zaregistroval zle a spravil som si ďalší účet ale na ňom mi ukazuje to isté. Ten problém som mal pred tím ako som mal 2 účty. A nič z toho čo si odpísal nemôže byť problém som v P****Stars nový.
- mirco41
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Heslá na turnaje a freerolly
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.