Absolute Poker
Re: Re: Absolute Poker
len tento truhík obral ludi o 100.000 cash game a zmizol.AP nevie kto je to len by som rád vedel či vybral peniaze.tento nick name žilo 3 dni.už dalšie 3 udentifikovali.bohvie kolko ich bolo a za aku dobu.ale je isté keby ludia neodhalia dodnes by tam bol.a možno inkde aj je.:-!
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
absolute
absolute je US herna registrovana kvoli daniam v kanade v nejakej indianskej rezervacii, myslim ze problemy nesuvisia s tym kde je kto registrovany
absolute su obycajni supaci, pretoze tvrdili ze presli vsetky hand histories a nenasli nic podozrive, cize im sa vobec nezda byt divne to co je vidiet na tom videu - to si asi robia srandu
yjavne to naozaj chceli ututlat do stratena ale tazko cakat ze hraci ktori prisli o milion+ dolarov budu ticho
absolute su obycajni supaci, pretoze tvrdili ze presli vsetky hand histories a nenasli nic podozrive, cize im sa vobec nezda byt divne to co je vidiet na tom videu - to si asi robia srandu
yjavne to naozaj chceli ututlat do stratena ale tazko cakat ze hraci ktori prisli o milion+ dolarov budu ticho
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Absolute Poker
Ako prelomili systém AP.bývalý majiteľ ,managér mal dieru naschvál urobenú v systéme,aby videl všetky rozdané karty.po predaji a odchode z AP cez jeho dieru v systéme a IP adresy,sa dostali ludia do systému.napriklad potriper hral a o 20 sekúnd si prisadol k stolu človek z tej IP adresy hore,ale nehral len pozeral.ten bol prepojený vlastne s podvodníkmi.či mal v tom prsty bývalý manager je otázne.zahanbujúce je ,že mal prístup vidieť karty dlhú dobu.a ako to dlho mohlo trvať bohvie. a kahnawake ako lvlastník licencie potvrdil,že je všetko OK a žiadna chyba nebola.a tento vlastník kontroli licencie je vlastníkom 90% poker herní.info.pokernews.com:-!
-
Re: Re: Absolute Poker
clovece to nemyslis vazne, bud sme na pokernews citali rozny clanok alebo neviem ...
kahnawake gaming commision je organizacia ktora vydava licencie na prevadzku online kasin, nevlastni ziadne herne len kontroluje ich cinnost
nikde v tom clanku som nenasiel ze by kahnawake povedali ze zidana chyba nebola
absolute tvrdi ze za vsetkym stoji konzultant ktory pre nich pracoval a zneuzil informacie ktore mu boli k dispozicii a znalost bezpecnostnych standardov k tomu aby ziskal pristup ku kartam hracov bez ich vedomia.
Vsetky peniaze o ktore ludia takto prisli ci uz v turnajoch alebo cash games bude absolute vracat aj s urokmi hracom
tolko clanok, nic to ale nemeni na veci ze si absolute sposobom akym to riesil pokazil image lebo sa snazil vsetko ututlat
kahnawake gaming commision je organizacia ktora vydava licencie na prevadzku online kasin, nevlastni ziadne herne len kontroluje ich cinnost
nikde v tom clanku som nenasiel ze by kahnawake povedali ze zidana chyba nebola
absolute tvrdi ze za vsetkym stoji konzultant ktory pre nich pracoval a zneuzil informacie ktore mu boli k dispozicii a znalost bezpecnostnych standardov k tomu aby ziskal pristup ku kartam hracov bez ich vedomia.
Vsetky peniaze o ktore ludia takto prisli ci uz v turnajoch alebo cash games bude absolute vracat aj s urokmi hracom
tolko clanok, nic to ale nemeni na veci ze si absolute sposobom akym to riesil pokazil image lebo sa snazil vsetko ututlat
-
Re: Re: Re: Absolute Poker
nečítaš čo sa píše,ja píšem že je vlastníkom licencie nie herní/napr. licenciu maju pokerstar od nich,i-pokre/ a že nič neodhalili je to ked sa nan tí hrači čo mali podozrenie obrátili a oni povedali že nič nenašli.
-
Re: Re: Re: Absolute Poker
ináč máš pravdu s prekladmi,pokernews.com má úplne krátku verziu pokernews.hu kompletne celu.viď- http://hu.pokernews.com/h%C3%ADrek/2007/10/absolute-poker-r%C3%A9s-a-pajzson.htm
-
Re: Re: Re: Re: Absolute Poker
no ved prave ze ja citam co pises a nie co si myslis, ked mi to vysvetlis tak mi je to jasne co si chcel povedat, len si to napisal asi narychlo a potom tam mas napisane ze kahnawakee "je vlastníkom 90% poker herni"
okrem toho kahnawake nikdy nepotvrdilo ze vsetko je OK, to tvrdil absolute poker, kahnawake to este len presetruje a zatial ziadne oficialne vyjadrenie nedali
okrem toho kahnawake nikdy nepotvrdilo ze vsetko je OK, to tvrdil absolute poker, kahnawake to este len presetruje a zatial ziadne oficialne vyjadrenie nedali
-
Re: Re: Re: Re: Re: Absolute Poker
Myslim ze je lepsi si precist info nekde na Pokernews.com nebo Cardplayer.com tam to je vsechno napsany a pokud vam jde nemcina lip nez anglictina tak IntelliPoker.com
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Bezny jev
To, ze nekdy souperi vidi moje karty, na to jsem si uz zvykl. Stava se to prakticky ve vsech hernach a zalezi jen na tom dotycnem, jak nenapadne toho dokaze vyuzivat. Je na svete spousta sikovnych lidi, kteri otevrou nejen mechanicke zamky, ale i tyhle elektronicke.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Bezny jev
lol to jen proto ze si prohral si myslis ze ti videly do karet? lol no kdyz myslis.
Ja jen bych chtel rict ze ne on sam podle toho co jsem cetl videl do Karet ale byvaly zamestnanec Absolute poker mu nejspis rikal co maji ostatni a dodaval mu info. Pac on zacal hrat az potom co se prihlasila prave ta ip adresa toho dotycneho navic tam jako railbird byly prihlaseni dva ze stejny ip adresy.
Ja jen bych chtel rict ze ne on sam podle toho co jsem cetl videl do Karet ale byvaly zamestnanec Absolute poker mu nejspis rikal co maji ostatni a dodaval mu info. Pac on zacal hrat az potom co se prihlasila prave ta ip adresa toho dotycneho navic tam jako railbird byly prihlaseni dva ze stejny ip adresy.
- LoLiPoP
- Založený: Mar 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.