CD Poker
Re: withdraw
lebo si nedal peniaze z moneybookers na CD tak nemozes ani vybrat v niektorych herniach to je tak ze mozes aj ked si nedepositol nic ale tu nie
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: withdraw
ahh tak diky takze po deposite z moneybookers to uz pojde hej??? diky moc za odpoved
- mainly_D
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: withdraw
bych sa najprv pozrel aku krajinu mas nastavenu v profile. aby si tam zbytocne nevlozil peniaze a aj tak ich nevyberes :-D
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Co tam pisu?
dostal som od nich mail a je tam:
Congratulations!
We‚re pleased to inform you that your CDPoker account has been credited with Three Free Tournament Tokens.
In order to receive the Free Tokens, all you have to do is make your First Deposit. No minimum deposit requirements.
Rozumiem dobre, ze mam urobit 1. deposit. Ten uz mam, zasebou ale viac nez pol roka, cize je to somarina? Alebo tomu zle rozumiem?
Congratulations!
We‚re pleased to inform you that your CDPoker account has been credited with Three Free Tournament Tokens.
In order to receive the Free Tokens, all you have to do is make your First Deposit. No minimum deposit requirements.
Rozumiem dobre, ze mam urobit 1. deposit. Ten uz mam, zasebou ale viac nez pol roka, cize je to somarina? Alebo tomu zle rozumiem?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Co tam pisu?
pokial som dobre pochopil, ponukaju ti 3 tokeny do freerollov za prvy depozit. asi ten co si uz vkladal nejak nezaregistrovali :-D
- jojosavi
Re: Re: Co tam pisu?
Hm, ale je som vkladal asi 3x a to sa neda nezaregistrovat, koniec koncov som tam shark, alebo tak nejako volaju 4 hviezdicky
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Co tam pisu?
tak im napis. mozno nejaka chyba z ich strany
- jojosavi
co tam pišu
mne to prislo taky.2 tokeny jsem mel hned jeden je vstup do kvalifikace na turnaj o milion dolaru a ten druhy turnaj jsem jeste nenasel.Kazdopadne forma mailu je stejna a pokud jsem to spravne pochopil tak pokud udelam deposit tak dostanu jeste 3 tokeny
- Košík
- Založený: Sep 2007
3 tokeny
konecne jsem se dostal ke svemu mailu a uz chapu o cem se tu bavite :-D mne to napsali taky ;-), dam jim tam First Depozit (asi paty) a uvidime, kde mne pusti *JOKINGLY*
GL i ostatnim v:
1) $25,000 Daily Tournament Monday - Thursday
2) $20,000 every Saturday
3) $50,000 every Friday
sejdeme se u stolu ;-)
GL i ostatnim v:
1) $25,000 Daily Tournament Monday - Thursday
2) $20,000 every Saturday
3) $50,000 every Friday
sejdeme se u stolu ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: 3 tokeny
nezapomente kontaktovat jejich support bud Online nebo E-mail ;-) tokeny nejsou pripsane automaticky :(
ja jim uz napsal mail, ale zadne tokeny zatim nemam pripsane ( i kdyz v textu pisou, ze budou po mailu nebo kontaktu na online support "v momente" prispany
GL 8-)
ja jim uz napsal mail, ale zadne tokeny zatim nemam pripsane ( i kdyz v textu pisou, ze budou po mailu nebo kontaktu na online support "v momente" prispany
GL 8-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.