CD Poker

Diskusia o herniach ktoré nemajú recenziu na PokerPortali.

Re: Re: Novy ucet....

Odoslaťod Renegade 26 Okt 2007 12:45

Servus roche01, vytvorenie nového účtu som nechcel zneužiť na získanie dajakého bonusu. *STOP* Chcel som len hrať pod svojím novým nickname. :-[ A keďže som nevedel ako sa dá starý nick zmeniť, tak som si chcel vytvoriť nový účet. :-P Moja angličtina je mizerná takže možnosť zmeny cez „online support“ som zamietol, pretože by mi nerozumeli a silno pochybujem, že by mi niekto odpovedal keby som to do supportu napísal po slovensky. *SLZA*
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Re: Re: Re: Novy ucet....

Odoslaťod roche01 26 Okt 2007 13:51

Ahoj, Renegade. Nechcel som Ti v žiadnom prípade naznačiť, že chceš novým účtom niečo zneužiť.:-[ Len som Ťa chcel upozorniť, aby si si nový účet neotváral (minimálne bez konzultácie so supportom danej herni), pretože by si sa mohol dostať do rozporu s ich pravidlami. Takže skús si nájsť ako sa mení nickname v danej herni. príp. napíš o akú herňu ide a určite sa tu niekto nájde, kto Ti pomôže so zmenou nicku. :)
P.S.: Dúfam, že som sa Ťa nedotkol, lebo som v žiadnom prípade ani neuvažoval, že by si chcel niečo zneužiť. O:-)
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

renegade

Odoslaťod keso26 26 Okt 2007 16:25

tak som sa Ti na to spytal na on-line supporte a nickname na CD si mozes zmenit iba cez on-line support, tak si zozen kamarata, co vie po anglicky a potom uz no problem ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

to roche01

Odoslaťod Renegade 26 Okt 2007 21:07

V pohode roche. Reakcia na tvoj PS:
Nedotkol si sa ma, lebo som nedotknuteľný O:-) len keď sedím na turnaji všetci sa ma dotýkajú a vždy po takomto dotyku skončím s holým zadkom. :-D:-D:-D Ale nie robím si prču nie som hore nos, :) som celkom fajn chlapec hlavne keď spím *TIRED* :-D:-D:-D
Obrázok používateľa
Renegade

to keso26

Odoslaťod Renegade 26 Okt 2007 21:28

Ďakujem za tvoju pomoc a čas strávený nad mojou dilemou, zohnal som si kamaráta ktorý vie po anglicky viac ako ja volá sa PC Translator. :-D Na online supporte som sa kontaktoval s Chelsea, neviem či to bol AI alebo live operátorka. *IN LOVE* Po šiestich otázkach a odpovediach som sa dozvedel, že to nie je možné zmeniť lebo je to tak defaultne nastavené. :-! Fakt sila, nechápem čo majú za problém, veď to sa musí dať zmeniť. Čo na CDpokri nemajú dajakého admina, ktorý rieši takéto veci. =-O :-!
Obrázok používateľa
Renegade

Re: to keso26

Odoslaťod keso26 27 Okt 2007 12:03

tiez som bol prekvapeny, ked mi povedala, ze sa to da, ale ze sa musis prihlasit cez svoje CPR cislo, pretoze pred tym nez som sa Ti na to opytal, som si bol na 90% isty, ze sa to neda a ze to jednoducho nemenia. Bol som prekvapeny, ekd mi povedala, ze to ide a ono to nakonie asi naozaj nejde..hm
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: to keso26

Odoslaťod Renegade 28 Okt 2007 21:52

Ja som ako prvú vetu napísal: please rename nickname xxx on xxxa, kde xxx bol moj old nickname tak to skúsim ešte raz a dám tam to číslo CPR.... a do zátvorky (xxx). Som zvedavý ako zareagujú. *TIRED* Ak tam bude zasa Chelsea tak nemám šancu. :-D:-D:-D
Obrázok používateľa
Renegade

EPT

Odoslaťod LoLiPoP 31 Okt 2007 11:41

Ahoj chci se zeptat zda dneska bude ten freeroll na ten EPT? Nevidim ho tam
LoLiPoP

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: EPT

Odoslaťod vlade 31 Okt 2007 15:41

No, dufam ze to tam stihnu nastavit, bol tam este nejaky problemik ktory sme vyriesili a manazer slubil ze to stihnu, tak uvidime...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Bubaci

Odoslaťod 1zart1 31 Okt 2007 16:10

heslo nemam, bude?
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!