CD Poker
Re: JimWalker, nie je za co ;)
yo a dokonca u nich neplati nic ako predaj/nakup valut, ale vsetky transakcie sa prepocitavaju stredom podla aktualneho kurzu europskej centralnej banky *THUMBS UP*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
a ets esom zabudol
..rad som ti pomohol, od toho tu predsa pokerportal a diskusiu mame ;)
-
Moneybookes
Zrovna vcera mne MB nastvali - zadal jsem si vybrat nejake prachy a jelikoz maji v UK nejaky novy predpis, tak museji prve verifikovat mou postovni adresu - takze mi budou posilat dopis s kodem. Do peti dnu dorazi... ale je to zbytecne zdrzeni. Pritom to neni prvni vyber na ucet...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Moneybookes
tak to si uz asi dlho nevyberal lebo ten dopis uz funguje dlhsie:)
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Keso26, ocenujem tvoj rozhlad..
nie kazdy ma cas a chut aj pisat... Kde by som sa mohol docitat nieco o tokenoch? Ako to funguje... Nejaka webova stranka? Ma vyznam o to hrat?
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Keso26, ocenujem tvoj rozhlad..
hehe, dakujem za pochvalu :)
token je tiket, ktory Ti moze herna pridelit na zaklade viacerych okolnosti, bud v ramci nejakej promo, alebo ak tam dlhsie nehras a chu Ta prilakat s5, pripadne ked sa regujes do novej herne. Tieto tikety Ta opravnuju k vstupu do turnajov, na ktore su urcene. Vacsinou ich najdes na svojom poker ucte, CD naprikald po kliknuti na My Account a potom na CD Points *THUMBS UP*
token je tiket, ktory Ti moze herna pridelit na zaklade viacerych okolnosti, bud v ramci nejakej promo, alebo ak tam dlhsie nehras a chu Ta prilakat s5, pripadne ked sa regujes do novej herne. Tieto tikety Ta opravnuju k vstupu do turnajov, na ktore su urcene. Vacsinou ich najdes na svojom poker ucte, CD naprikald po kliknuti na My Account a potom na CD Points *THUMBS UP*
-
Re: Re: Keso26, ocenujem tvoj rozhlad..
a funguju tak, ze si v lobby najdes turnaj, na ktory je token urceny a potom sa len normalne do turnaja zaregistrujes.
-
Nezabudam...
ak sa stane zo mna prachaty pokrovy profik, mas u mna flasu kvalitnej whisky, keso26...
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.