Minted Poker

Diskusia o herniach ktoré nemajú recenziu na PokerPortali.

Minted Poker

Odoslaťod Pajo22 18 Sep 2011 12:48

Cawte. pozna niekto prosim tuto hernu? Minted Poker. Chcel by som ziskat nejake referencie ako to tam funguje či je softver vporiadku či tam ide použit HM a tak dalej. Mna zaujal najme ten RB ktorý ponukaju (40%) preto by som možno chcel vediet aj o tom niečo viac či je to podmienene nejakým limitom ktorý budem musiet pretočit alebo podobne. Viete mi poradit. Podla všetkeho je to americka siet ak sa mílim opravte ma. Chcel by som tam hravat NL20. Dakujem za každú info!!! :gl:
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Re: Minted Poker

Odoslaťod nabokow 18 Sep 2011 13:07

ja som pred par mesiacmi dostal maly no deposit bonus na Play Poker 77 (tiez Everleaf siet). HEM ide, hraci vyzerali byt weak, ale soft je imho otrasny, rovnako ako trafic (byvalo max 1000 hracov ked som to mal nainstalovane), takze nestoji za to hrat tam kvoli tomu rb podla mna.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Pajo22 18 Sep 2011 13:10

A neda sa softwer nejakým sposobom zmenit neni na to nejaký soft. A v čom je problem teda je nepriehladný? a ako dlho si tam hral mal si tam aj RB???
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod nabokow 18 Sep 2011 13:14

neviem ci sa da nejak modovat...ono je to take skarede, tusim to malo sice nejake funkcie ako rebuy atd...ale NL20 si tam asi moc nezahras, ked tam najdes fakt velmi malo stolov. hentam na 77 som nemal ani rb, ale na Minted ponukaju 40pct...hral som tam mozno hodinku, potom som porozdaval tych par dolarov co som dostal no deposit na omahe tusim (bol 1-2 stoly), lebo aby som to vybral, by som musel nahrat kopu bodov a fakt sa mi do toho nechcelo :( najvacsi problem je trafic, no...

http://pokerscout.com/SiteDetail.aspx?s ... =817489656
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Stanley VII 19 Sep 2011 09:36

Ako pisal nabokow, traffic je na Minted trochu problém, ale ak nehráš extrémne veľa stolov naraz, tak cca 4 stoly si tam väčšinou nájdeš. Výhoda Minted je, že síce nemá otvorených veľa stolov, ale väčšinou sú všetky hrateľné, lebo táto herňa je dosť fishy, patrí medzi herne s naslabšími hráčmi.

Čo sa týka rakebacku, tak ten je priam brutálny, pretože 40% to nekončí. Ak si vyberieš ten "najnižší bonus" 100% až do $400, tak ten sa čistí najrýchlejšie (ekvivalent 25% rakebacku). Tento bonus sa navyše neodrátava z rake a dostaneš k nemu plný rakeback, spolu teda 40+25=65%. Ten bonus môžeš uvoľňovať až 60 dní a uvoľňuje sa v 10 častiach, takže aspoň niečo by si určite uvoľniť mohol.

Ja sám som jednu dobu hrával na Everleafe NL50 a nemal som nejak problém 4-6 tablovať podľa počtu stolov. Občas sa stalo, že fishky zmizli, stačilo chvíľu počkať a zase sa same dostavili k môjmu stolu (keďže iné tam vlastne neboli).

Dokonca to však nekončí ani pri tých 65% ak sa zaregistruješ cez PokerSK.eu . Snažíme sa, aby mohli všetci hráči hrať s čo najlepšími podmienkami na hru a tak sa môžu hráči PokerSK.eu zúčastniť navyše privátnej rake chase (v podstate ďalší 10% rakeback, ak medzi prvými hráčmi dosiahneš určitú hranicu rake). Spolu tak môžeš mať na Minted poker rakeback až 75%.

Viac informácií o privátnej rake chase nájdeš zatiaľ na PokerSpravy.eu (momentálne pracujeme na spájaní stránok):
http://rakeback.pokerspravy.sk/promotio ... romos.html

Ak chceš získať 40% rakeback aj so spomenutým bonusom a rake chase, registráciu treba urobiť tu:
http://rakeback.pokerspravy.sk/rakeback ... poker.html

P.S.: K Minted Poker však musím dodať, že ako si sám spomenul vo svojom prvom príspevku, stále prijíma hráčov z USA. Vieme, ako to dopadlo v apríli z P****Stars a Full Tilt Pokrom a je možné, že podobný hnev USA padne aj na Minted. Preto by som tam radšej nedržal príliš veľa peňazí. Je však dosť európskych herní bez USA hráčov, kde takéto problémy nehrozia, takže ja by som asi radšej volil nejakú európsku herňu (môžem prípadne poradiť, ak by si rozmýšľal o nejakej inej). 75% rakeback je 75% rakeback, taký v ostatných herniach človek nájde len ťažko, ale treba si to rozmyslieť. Minimum na rake pri tých 40% nieje žiadne a vypláca sa vždy nasledujúci týždeň v utorok, prípadne stredu.

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
Pajo22
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Pajo22 20 Sep 2011 09:17

Dik za info teda celkom ma to zaujalo všetko čo si pisal by mi vyhovovalo teraz ma hneva ten posledná odstavec a musim nad tým porozmýšlat velmi dlho sa tam nechcem však zdržat možno tak 2mesiace. Niekde potrebujem začat po 4mesiacoh začinam hrat znova pokere, ked by som sa viac zas dostal do toho pojdem zase inde možno hrat väčšíe limity. Uvidim v každom prípade ak mi vieš poradit aj dalšie herne možno trošku bezpečnejšie ako prave tuto bol by som ti vdačený a necham si poradit.

Ja nechcem hravat na Minited poker vela stolov max 6. Ako som pisal teraz začinam po dlhšom čase a nechcem skočit hned do hlbokej vody takže chcem začat s fishy hračmi tak 4 až 6 stolov. To by tam teda išlo ako si povedal. a Zatial by som aspon stihol niečo z toho bonusu získat chcem tam vložit tak cca 400euro uvidim ešte. takže ten bonus by bol akurat.
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod Stanley VII 20 Sep 2011 11:03

Zrejme do konca týždňa ešte pridáme do ponuky jednu európsku herňu, kde by to mohlo byť fajn, potom sem napíšem bližšie podmienky :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Pajo22 20 Sep 2011 13:32

Kludne mi potom napíš spravu lebo neviem či si toto všimnem, Ja chcem od oktobra začat hrat takže maš čas buduci týžden.
Obrázok používateľa
Pajo22

Odoslaťod szityu 20 Sep 2011 22:23

Nazdar Stanley!
Nemas nejake info o jokerclick.com - celkom nova herna, europsky trh konkretne stredna europa ze vraj.....
szityu

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Stanley VII 21 Sep 2011 17:35

Počul som o nej teraz prvýkrát, vyzerá, že je fakt nejaká nedávno zriadená, ale keďže nieje súčasťou žiadnej siete, predpokladám, že ako nová herňa tam bude mať veľmi málo hráčov a nieje teda nejaký extra dôvod, prečo tam ísť hrať. Tipujem, že vlastníci sú z Maďarska, keďže support mal opakované časti emailu v angličtine a hneď v maďarčine. Licenciu vraj majú na Costa Rice (takže nemajú EU licenciu). Ja by som túto herňu a vklady do nej ale momentálne nejako extra neriešil hlavne preto, že je nová a nieje ani súčasťou žiadnej siete, takže ťažko povedať, čo je zač. Herní je milión a asi nieje veľa vecí, čo by mohla poskytnúť práve jockerclick a iné herne nie, skôr to bude naopak podľa mňa.

Ale ktovie, možno o pár mesiacov sa ukážu, že za to stoja a to sa potom na nich pozriem aj bližšie :) Ty si sa o tej herni kde dopočul?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Ďalšia

Naspäť na Ostatné herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!