Nepamata si niekto datumy v ktore ma byt ten Main event

w4444x napísal:Neni niekde na nete este info ? videl som letaky v hrone ale na nete nic nevidim zatial.
Nepamata si niekto datumy v ktore ma byt ten Main event? docela by sa mi to zislo ja som totiz zabudol ktore dni to je
1zart1 napísal:w4444x napísal:Neni niekde na nete este info ? videl som letaky v hrone ale na nete nic nevidim zatial.
Nepamata si niekto datumy v ktore ma byt ten Main event? docela by sa mi to zislo ja som totiz zabudol ktore dni to je
10-14. 2.
DevilMayCry napísal:1zart1 napísal:w4444x napísal:Neni niekde na nete este info ? videl som letaky v hrone ale na nete nic nevidim zatial.
10-14. 2.
a bújin bude aky??? zase 300 ecok ako minly rok ???
Komedia napísal:BI 550€ , 70k€ GTD + pre vitaza nejake luxusne hodinky a bracelet, 60 min levely 15k chipov ...Bude to rozdelene ako lucky deuces ciže den 1a a 2b (stvrtok piatok) ked vypadnes v 1a mozes si zabrat aj 1b...ludia z 1a + 1b hraju spoločnu sobotu kedy sa kona aj sideevent myslim ze to je 100fka doublechance ...nedela finale + sideevent 220 freeza to si nejsom istý ale v stredu sa ešte koná supersatelit 20€ rbuy, 10 seats gtd
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.