je mozne, ze podobny thread tu uz niekde je ale akokolvek som sa snazil nenasiel som ho. V poslednej dobe som podlahol pokrovemu sialenstvu - najma real pokru kedze mam pochybnosti voci online pokru, ale to je o inom.
Okrem pravidelnych navstev Golden Vegas (tymto smerom chcem vyzdvihnut organizaciu, kvalitu, prostredie a atmosferu tohto klubu) s oblubou hravam poker s priatelmi a znamymi. V poslednej dobe poker oslovil moje sirsie okolie a tak sa pohravam s myslienkou organizacie miniturnajov (podotykam ziadny biznis - proste len organizacia domaceho pokru)
Mam hned niekolko otazok s tym spojenych. Predpokladajme 20 ludi - 3 stoly.
1) Poker prislusenstvo a struktura zvysovania blindov.
Je mi jasne, ze moj chipset 300 stacit nebude :-) a tak sa chcem informovat ohladom svk distribucie poker prislusenstva.
Mam zaujem o tento typ chipsetu (nakolko jeden uz vlstnim) http://www.domaci-poker.cz/?gclid=CKP6q ... 3wodfl6scw
Rad si vypocujem vase referencie, ide mi najma o cenu.
5 - 50ks
10 - 100ks
25 - 50ks
50 - 50ks
100 - 50ks
tj. nominalna hodnota 10 000.
Moja myslienka je turnaj zacat s 1000chipmi zaklad 5/10 s postupnym zvysovanim blindov. Zaujimala by ma struktura zvysovania blindov pri tychto podmienkach a samozrejme kolko chipov a v akych nominalnych hodnotach je este potrebnych.(predpokladam ze minimalne este 300 - 500ks chipset).
Nejednalo by sa o freezout, ale o unlimited rebuy prve 3lvl. (to je cca 3 rebuye na jednu hlavu) - z toho mi vyplyva ze este 3x1000x20=60 000 bude potrebnych v chipoch 500 a 1000 tj cca 100ks chipov na rebuye
2) Casovac a pravidla
http://stanleyvii.blog.pokerportal.sk/4 ... ho-turnaja
Vynikajuci thread, dakujem. Taketo nieco robi z maleho turnaja ovela vacsi.
3) Poker trofeje
Viete o nejakom zaujimavom shope s sportovymi trofejami s tematikou pokru (online shop resp. kamenny shop v BA)? Nehladam nic obrovske, nieco okolo +-300Sk (10e). Turnaj bez trofeje nie je turnaj
Najviac ma asi zaujima hlbsie rozobratie otazky 1., hladam co najvyhodnejsiu ponuku tohto konkretneho chipsetu, prip. nejaku super cenovu bombu, ktora momentalne leti.
Dakujem za vsetky postrehy
P.S. v pripade ze existuje nejaka zaujimava stranka ohladom setupovania domacich turnajov sem s nou