Licencia na poker v herniach

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: Licencia na poker v herniach

Odoslaťod muru 13 Júl 2009 14:34

DevilMayCry napísal:toto je zasadna vec ktora sa chysta.....a vyzera to na klasicky pripad: bez niekoho o niekom.......ked uz dag tak kvalitne reprezentuje (inak drzim palce chlape) a na svojom facebook profile ma ako zamestnavatela uvedene: slovenska pokrova federacia mohol by poinformovat ci sa o to vlastne niekto zaujima.....ja vobec netusim ako federacia funguje, kto vsetko je jej clenom, kto moze byt clenom a co robi pre rozvoj pokru....prave toto je parketa o ktoru by sa mala postarat.....oficialne tlmocit navrhy, poziadavky atd. vsetkych zdruzenych klubov na problematiku.......

.....pozna niekto stranky SPF???

Zrejme to bude www.poker.sk , ale teraz je tam len WPT BA. Len pre info, pozri odsek POKER http://sk.wikipedia.org/wiki/Dag_Palovi%C4%8D
muru

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 13 Júl 2009 14:52

muru napísal:Zrejme to bude http://www.poker.sk , ale teraz je tam len WPT BA. Len pre info, pozri odsek POKER http://sk.wikipedia.org/wiki/Dag_Palovi%C4%8D

....hmmmmm fakt reprezentativne stranky.......
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod janobendik 13 Júl 2009 15:04

Ahoj DevilMay... žiadna volená pokrová federácia na SK neexistuje, je to také isté pokrové združenie ako aj iné oficialné herne /napr, pokerbenlux/, ktoré fungujú na báze občianského združenia!
Ako 1. zaregistrovali názov SPF a týmto - v podstate "vylepšeným názvom sa prezentujú, NIKTO NIKDY ich nevolil, pokrové kluby na SK nemajú svojho oficialného zástupcu: To , že niekto si napíše na vizitku prezident SPF, je len osobný postoj a ješitnost.

Inými slovami založ si trebars OZ s názvom Kráľovska pokrová spoločnosť a možeš potom všade vystupovat ako jeho veličenstvo :)

- áno bol by najvyšší čas, aby zástupcovia všetkých oficialnych Pok.klubov sa stretli a naozaj založili pokrovú federáciu na čele s VOLENÝM predsedom /prezidentom, kapitánom, vedúcim.... ;) / Potom by to bolo košér. Mimochodom, vzhladom na snahu Paloviča a aj výsledky -vid WPT- ja by som volil Daga!!!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod DevilMayCry 13 Júl 2009 15:14

janobendik napísal:Ahoj DevilMay... žiadna volená pokrová federácia na SK neexistuje, je to také isté pokrové združenie ako aj iné oficialné herne /napr, pokerbenlux/, ktoré fungujú na báze občianského združenia!
Ako 1. zaregistrovali názov SPF a týmto - v podstate "vylepšeným názvom sa prezentujú, NIKTO NIKDY ich nevolil, pokrové kluby na SK nemajú svojho oficialného zástupcu: To , že niekto si napíše na vizitku prezident SPF, je len osobný postoj a ješitnost.

Inými slovami založ si trebars OZ s názvom Kráľovska pokrová spoločnosť a možeš potom všade vystupovat ako jeho veličenstvo :)

- áno bol by najvyšší čas, aby zástupcovia všetkých oficialnych Pok.klubov sa stretli a naozaj založili pokrovú federáciu na čele s VOLENÝM predsedom /prezidentom, kapitánom, vedúcim.... ;) / Potom by to bolo košér. Mimochodom, vzhladom na snahu Paloviča a aj výsledky -vid WPT- ja by som volil Daga!!!

plne s tebou suhlasim....je to bieda....pokial tu nebude poriadna organizacia tak potom sa nam moze len snivat a presadeni nejakych zmien....... ;)
.....asi si zalozim UBERSLOVENSKU UBERPOKROVU UBERFEDERACIU....a budem UBERPREDSEDOM :-DD
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod elitepoker1 24 Feb 2010 17:12

cstrike22 napísal:loool ten zakon na poker je dobre likvidacny, len teraz sa zacnu otvarat cierne poker herne s titanovymi dverami a kukatkom ako vo filmoch :lol2:

jj hh :gl:
elitepoker1

Založený: Aug 2009

Odoslaťod TomMolivan 24 Feb 2010 18:59

Elitepoker získava mojú prvú nomináciu na cenu Most Useless Post Award 2010. Four to go a vyhlasujem víťaza :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Rumcajz SVK 23 Mar 2010 23:16

zdravím páni..

.. takže vybavujem všeobecnú licenciu na prevádzku ......
.. budem vás čiastočne informovať kto bude mať záujem..
.. keďže som sa nikde nedočítal, či má niekto nejaké skúsenosti, tak som sa do toho pustil :(( (teda som bol o to požiadaný)

.. takže žiadosť mám napísanú (vrátane všetkých príloh) a teraz čakám na výpis z registra

a potom šup s tým na daňové..

adios
Rumcajz SVK

Založený: Mar 2010

Odoslaťod Drak 24 Mar 2010 12:58

Rumcajz SVK napísal:zdravím páni..

.. takže vybavujem všeobecnú licenciu na prevádzku ......
.. budem vás čiastočne informovať kto bude mať záujem..
.. keďže som sa nikde nedočítal, či má niekto nejaké skúsenosti, tak som sa do toho pustil :(( (teda som bol o to požiadaný)

.. takže žiadosť mám napísanú (vrátane všetkých príloh) a teraz čakám na výpis z registra

a potom šup s tým na daňové..

adios

Nazdar rumcajs, ja to robím pre jednu herňu a mám v podstate tiež všetko spravené, akurát mi chýba reklamačný poriadok... Ten si vymýšlal, alebo skopíroval ... Ak kopíroval, posuň prosím ťa link (na oplátku), dopredu ďakujem.
Drak

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod Rumcajz SVK 24 Mar 2010 22:51

zdar Draku..

.. ten herný plán ešte nemám komplet doťuknutý bo čakám na schválenie od môjho šéfa, určite tam budú nejaké zmeny keďže on do toho vidí viac a je to pre neho :)

zatím adios
Naposledy upravil Rumcajz SVK dňa 12 Apr 2010 09:21, celkovo upravené 1 krát.
Rumcajz SVK

Odoslaťod Rumcajz SVK 12 Apr 2010 09:20

tak...

KTO CHCE POMOCŤ S LICENCIOU píšte mi na mail p_adamovsky@pobox.sk

adios
Rumcajz SVK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!