Nováky
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Re: Nováky
nazdar. my hravame v partizanskom na salasi
- toudi0
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre Nováky
tak ako písal toudi, tak v PE hrávame cca okolo 20 hráčov či už rebuy, alebo freezout, práve sme začali aj ligu, ale myslím, že si kľudne budete môcť prísť zahrať s nami akurát sa vám nebudú pripisovať body za umiestnenie - asi - neviem to ešte doriešim so spoluorganizátorom turnaja - checkuj topic Partizánske a okolie kôli termínom turnajov ...
- dmacabre1982
- Založený: Feb 2008
A tie Novaky nevybuchli ale pred rokom? :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Nováky
lol a vy tam v tej nitre co :) ? to tam je horsie ako v nejakom mafianskom meste poslednou dobou
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Nováky
pre info - ano v Novakoch vybuchol VOP. cele mesto je znicene a vyzera to tu ako v Cernobile. sem tam nejaky dom este vydrzal aj ked bez okien, tak tam by sme si vlade mohli zahrat poker. teraz pre tych inteligentnejsich - dakujem o tom partizanskom som to uz cital. paci sa mi ako ste to tam rozbehli. rad by som si prisiel zahrat aj tam, ale chcelo by to aj nieco tu v Pd okrese. nehovorim ze to musi byt v Novakoch v Pd su na to urcite lepsie podmienky. skor by som prijal taky turnaj pri ktorom sa kazdy dobre zabavy a odreaguje. viac hlav viac napadov. aby to vyhovovalo vsetkym.
- matix22
- Založený: Máj 2008
Caute nováčania! V nedeľu o 12.00 na salaši v partizánskom pokrový turnaj. 200 Sk re-buy. nemáte to až tak ďaleko. pridte si zahrať. ( možno Vám necháme nejake to 5 -6 miesto )
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
caute chalani ! ved v pd sa hravaju turnaje skoro kazdy den !! som prekvapeny ze o tom nic neviete ? ja chodim napr. v nedelu o 20 00 na bouling ( 500 freez. ) a v stredu jantar 500 re-buy . ale viem ze hravaju skoro kazdy den v tyzdni
- lipak
- Založený: Jún 2008
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.