Partizánske a oklie
Re: Partizánske a oklie
cau marcel.
gratulujem. celkom sa tam toho nazbieralo. re-bayovalo sa haba kuk. na druhej strane ja si tiez nestazujem. cela cashovica isla za mnou .
buduci turnaj ti už nepustim
gratulujem. celkom sa tam toho nazbieralo. re-bayovalo sa haba kuk. na druhej strane ja si tiez nestazujem. cela cashovica isla za mnou .
buduci turnaj ti už nepustim
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
šak keď ste už boli všetci nadrbaný jak telce
aj ja ti teda gratulujem - ja som sa však pýtal na organizovanie - videl som v piatok, že si bol viac znechutený ako ja ak sa ti už nechce riešiť tieto veci tak chápem - len mi majlom pošli číslo na majiteľa priestorov, nech si tam viem nejaké termíny nabookovať a niečo pak spravím - zatím čaf ...
aj ja ti teda gratulujem - ja som sa však pýtal na organizovanie - videl som v piatok, že si bol viac znechutený ako ja ak sa ti už nechce riešiť tieto veci tak chápem - len mi majlom pošli číslo na majiteľa priestorov, nech si tam viem nejaké termíny nabookovať a niečo pak spravím - zatím čaf ...
- dmacabre1982
- Založený: Feb 2008
No chlapci len niečo spravte teraz som skončil treti len preto že som vas nechal vyhrať aby vas to bavilo aj nabuduce ak su neake problemy s organizaciou tak možeme niečo riešiť kludne sa na mna obratte a nabuduce už vyhram už vas nebudem šetriť a dobehnite aj do pemy sizahrať lebo chodi iba Rado.
- dostav1
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
je mi to jasné Stanko
koľko krát si sa dobíjal, keď si nás chcel nechať vyhrať aby nás to bavilo ???
vieme že si gambler a preto aj na ďaľšom turnaji ťa dáme dole
koľko krát si sa dobíjal, keď si nás chcel nechať vyhrať aby nás to bavilo ???
vieme že si gambler a preto aj na ďaľšom turnaji ťa dáme dole
- dmacabre1982
Marcel ty si tu moc nevytahuj. Mas u nas velke minus. Vyhras turnaj a ani kolo si nezobral.HANBA. To my so Stanom sa vzdy podelime vsakze Stano
- scorpiorado
Samozrejme Rado my sa aspom vždy ideme dať do poriadku ale nevadi nebojsa nabuduce zobereme prve dve miesta a budeme popijať na hoteli potom a ešte k tomu dobijaniu dobijal som sa 4 krat preto že som mal smolu ale svoje som si vyhral ja som si tam šiel zahrať a nie sa triasť o žetony aj tak som vedel že svoje si vyhram Ale inak celkom fajn turnaj dobre som si zahral aj kešovicu
- dostav1
cau stanko.
kedz ma pozvete na dalsiu cashovicku. rozhodne lepsie straveny cas ako na on-line.
kedz ma pozvete na dalsiu cashovicku. rozhodne lepsie straveny cas ako na on-line.
- scorpiorado
Dame cez vikend asi piatok potom ti zavolam a po dlhom čase zase v peme si zahrame
- dostav1
normálne sa teraz spätne HAMBÍM - degeši ja som Vám už dávno vravel že nedám do toho viac ako 500 za jeden turnaj - hlavne ty Radko vieš prečo a nemienim to tu rozoberať - keď tak sa ma spýtajte na turnaji - takže toľko k tomu dobíjaniu - čo sa týka toho chľastu - Radko myslím že tebe stačilo aj to čo si mal - tebe bolo veselo aj bez toho môjho drinku a na ďaľšom turnaji Vás pozvem na jeden či už vyhrám abo ne, aby ste nepovedali že som držgroš a už ma neserte, bo vás ozbíjam o šecky cashe
- dmacabre1982
marcel.
mas sancu dnes vecer. uz sa na teba tesime.
ozaj v pondelok je volno. dame turnajik? nedela abo pondelok?
mas sancu dnes vecer. uz sa na teba tesime.
ozaj v pondelok je volno. dame turnajik? nedela abo pondelok?
- scorpiorado
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.