Poker klub PRESOV
Počet príspevkov: 39 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Poker klub PRESOV
Poker klub uz aj v Presove.....tymto chcem poprosit hracov z presova, ktory by mali zaujem o turnaje, cash game, nech sem napisu co by chceli hrat, ake turnaje, aky cash game...
Otvorenie bude upresnene a miesto tiez
Zatial by som ale chcel aby sa zacali hraci, z presova a z okolia diskutovat o tom ake by asi chceli buy in a tak.
Otvorenie bude upresnene a miesto tiez
Zatial by som ale chcel aby sa zacali hraci, z presova a z okolia diskutovat o tom ake by asi chceli buy in a tak.
- tonix
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Poker klub PRESOV
To tu nikto nieje z presova, kto hraje poker????
- tonix
bude to super ze take nieco bude aj v PO...s mojou ucastou teda mozete ratat..:-)..
kedze ja som skor na turnaje ako cash tak sa vyjadrim k nim...mne osobne vyhovuju buy in od tych 1000 do 2000 SK a skor freezout...a cas moze byt tak okolo 20:00 zaciatok...tesim sa ...Tonix mna by zaujimalo ako je to s pokrovou komunitou tu v PO? je tu nejaky zaujem? diky
kedze ja som skor na turnaje ako cash tak sa vyjadrim k nim...mne osobne vyhovuju buy in od tych 1000 do 2000 SK a skor freezout...a cas moze byt tak okolo 20:00 zaciatok...tesim sa ...Tonix mna by zaujimalo ako je to s pokrovou komunitou tu v PO? je tu nejaky zaujem? diky
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Ahoj :-)
No s tou pokrovou komunitou sa to prave skusam zistit aj takouto formou :-) Otvaraci turnaj bude asi nejaky freerol este uvidime, ako budu ludia reagovat tu na fore a aj na inych forach... zo zaciatku planujem turnaje ako 1000freezout, 300R+A, 2000doublechance a tak. Urcite si kazdy pride na svoje. V kosiciach mame klub www.pokerclub.sk a velmi pekne sa to rozbieha a aj liga v ktorej mame momentalne 150 000sk je uz celkom zaujimava. Ja len potrebujem zistit kolko je asi potencialnych hracov, ktory by chodili hravat...mas aj ty nejakych svojich znamych? :-)
No s tou pokrovou komunitou sa to prave skusam zistit aj takouto formou :-) Otvaraci turnaj bude asi nejaky freerol este uvidime, ako budu ludia reagovat tu na fore a aj na inych forach... zo zaciatku planujem turnaje ako 1000freezout, 300R+A, 2000doublechance a tak. Urcite si kazdy pride na svoje. V kosiciach mame klub www.pokerclub.sk a velmi pekne sa to rozbieha a aj liga v ktorej mame momentalne 150 000sk je uz celkom zaujimava. Ja len potrebujem zistit kolko je asi potencialnych hracov, ktory by chodili hravat...mas aj ty nejakych svojich znamych? :-)
- tonix
Program na tyzden by mal byt nasledovny:
Pondelok: 1000 freezout
Utorok: 300 r+a
Streda: 100 r+a
Stvrtok: 500 1xR + 1xA
Piatok: 1000 r+a
Sobota: 2000 doublechance
Nedela: 200 r+a
Kazdy den cash game s blindymi 1/2 EU, 2/5, 5/10,
Turnaje budu zacinat prevazne o 19.00, popripade 20.00
Bude rozbehnuta aj liga a o vyzbierany bank sa bude hrat.
Planuejem aj nejake sit and go turnaje, popripade omaha pot limit, bud bude len HI alebo aj HI/LOW, podla toho pre ktory typ sa hraci rozhodnut. Nebude problem ani s 7stud alebo razz. Ale prevazne sa bude hrat texas hold em no limit.
PS: ak mate nejake navrhy, tak ich sem kludne piste aby sa to vylepsilo este pred otvorenim.
Dakujem tonix
Pondelok: 1000 freezout
Utorok: 300 r+a
Streda: 100 r+a
Stvrtok: 500 1xR + 1xA
Piatok: 1000 r+a
Sobota: 2000 doublechance
Nedela: 200 r+a
Kazdy den cash game s blindymi 1/2 EU, 2/5, 5/10,
Turnaje budu zacinat prevazne o 19.00, popripade 20.00
Bude rozbehnuta aj liga a o vyzbierany bank sa bude hrat.
Planuejem aj nejake sit and go turnaje, popripade omaha pot limit, bud bude len HI alebo aj HI/LOW, podla toho pre ktory typ sa hraci rozhodnut. Nebude problem ani s 7stud alebo razz. Ale prevazne sa bude hrat texas hold em no limit.
PS: ak mate nejake navrhy, tak ich sem kludne piste aby sa to vylepsilo este pred otvorenim.
Dakujem tonix
- tonix
vyzera to pekne drzim palec
zaujimalo by ma keby sa teda nasli hraci co by chceli hrat razz, hi/lo a pod ci su tam nejaky dealeri schopny to vobec dealovat,
pretoze stym byva obrovsky problem
zaujimalo by ma keby sa teda nasli hraci co by chceli hrat razz, hi/lo a pod ci su tam nejaky dealeri schopny to vobec dealovat,
pretoze stym byva obrovsky problem
- cstrike22
no ved prave toho sa bojim aby mal kto hravat..lebo vobec nemam prehlad ako je to u nas s hracmi v Presove...ale verim tomu ze sa zopar stalych nazbiera a na vacsia turnaje by chodili aj zo sirokeho okolia...lebo ked si to logicky vezmes tak vychodnejsie uz nie je ziadny klub...takze aj ludia zo vsetkych vychodnejsie polozenych miest by chodili prave do PO ak by mali zaujem o zive turnaje...a na vacsie by chodili urcite aj z KE...Tonix a uz sa vie ze kde to presne bude? a otvorenie aspon kedy priblizne sa planuje?
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
cstrike: nehovorim ze som v to ovladam brutalne, ale nieco ma naucil jeden pan z BA, vysvetlil, ukazal....a hlavne mam nastudovane pravidla kazdej jednej hry. Problem je len v tom ze ako dealer to nemam kde trenovat...a ked to clovek hraje na pc tak to nieje trening len opakovanie toho co clovek uz davno vie.....
Otvorenie kedy bude upresnim, a bude to v akvabely klube :-) No v KE mame jeden klub uz otvoreny..takze ja skor verim ze keby sa spravila nejaka kvalifikacia do KE na nejaky velky turnaj tak aj o to by bolo zaujem :-) uvidime...cas ukaze...je to len a len na dobrej ceste.
Otvorenie kedy bude upresnim, a bude to v akvabely klube :-) No v KE mame jeden klub uz otvoreny..takze ja skor verim ze keby sa spravila nejaka kvalifikacia do KE na nejaky velky turnaj tak aj o to by bolo zaujem :-) uvidime...cas ukaze...je to len a len na dobrej ceste.
- tonix
Noo ja som tiež z PO a celkom ma potešilo to že sa bude dat v PO hrať aj naživo. Ja by som skor hral turnaje s mensim buy-inom kedze som len student xD alebo nejake freerolly
- antraxiq
- Založený: Nov 2008
DNES SLAVNOSTNE OTVORENIE PRVEHO POKROVEHO KLUBU V PRESOVE....V KLUBE AQUABELLY :-) OTVÁRACI TURNAJ O 19,00 A DALI SME SI 500 REBUY + ADDON :-) TESIME SA NA VASU UCAST...POTOM V KLUBE DOHODNEME AKY BUDE NAJOPTIMALNEJSI ROZPIS TURNAJOV :-)
- tonix
Počet príspevkov: 39 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.