poker klub v kosiciach
Re: Re: :-)
ahoj Gomez.Máš plnú pravdu, že niektorí to hrajú iba koli peniazom, ale nedával by som ich do "uvodzoviek", lebo sú výborní!
Máš tiež plnú pravdu, že je veľa hráčov, čo by si s radosťou zahrali aj 300 freez., alebo cash 25-25...... zakladným predpokladom je ,že musíte PRISŤ! trebars v dni pokrovej školy /tento názov neznamená, že budeme poker vyučovať, ale,že veľkosť hri je primeraná aj pre študenta/
Zatiaľ prišli vždy 3-4 ľudia, takže... škoda ak by si prišiel aj TY, asi by sa hralo.
ak maš záujem o inú info, možeš mi /aj ostatní záujemcovia/ aj prípadne zavolať: Jano 0905 546710
Máš tiež plnú pravdu, že je veľa hráčov, čo by si s radosťou zahrali aj 300 freez., alebo cash 25-25...... zakladným predpokladom je ,že musíte PRISŤ! trebars v dni pokrovej školy /tento názov neznamená, že budeme poker vyučovať, ale,že veľkosť hri je primeraná aj pre študenta/
Zatiaľ prišli vždy 3-4 ľudia, takže... škoda ak by si prišiel aj TY, asi by sa hralo.
ak maš záujem o inú info, možeš mi /aj ostatní záujemcovia/ aj prípadne zavolať: Jano 0905 546710
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: posledny den v mesiaci
Lizu84- ĎAKUJEM. Myslím to úprimne. Niekedy zdanlivo jednoducha ídea je hodna Einsteina. Tak to aj spravíme, ešte raz dík.Príď , máš u mňa fľašu sektu!
- JanozMT
lizu84
Uz sa pracuje na webovom rozhrani prihlasenia a odhlasenia. Snad to do zajtra spravim :-) Uvidime...cize bude online registracia, a turnaj bude 25.1 o 20.00 a bude 500freezout. :-) len sa s tym rano or poobede trosku musim pohrat s php :D to bude srandy :-) ale nieco jednoduche snad vymyslim.
to gomez: Nj zajtra to prerobim trosku inak...treba sa s tym este dlho hrat aby to bolo na jednotku :-) a aby tam clovek nasiel vsetky informacie, potrebuje, vyzaduje. :-) Len toho mam na pleciach nejak vela teraz a akosi nestiham riesit aj reklamy, web, work, a este aj skusky idu :D
to gomez: Nj zajtra to prerobim trosku inak...treba sa s tym este dlho hrat aby to bolo na jednotku :-) a aby tam clovek nasiel vsetky informacie, potrebuje, vyzaduje. :-) Len toho mam na pleciach nejak vela teraz a akosi nestiham riesit aj reklamy, web, work, a este aj skusky idu :D
- tonix
Re: lizu84
Jasneee, tonix, sak taka web stranka sa da urobit na kolene za 10 min., ale ak chces, aby bola plne funkcna+pekna a priehladna, k tomu predtym najst dajaky poriadny server, reklamy a pod...to uz potom trva nejaku chcvilu a treba sa tomu venovat...! Česť tvojej práci! :)
- Gomez
- Založený: Jan 2008
gomez
No stranka za 10 minut sa da sice spravit to mas pravdu ale co na nej budes mat?:D za 10 minut nenakodujes ani poriadne index + nejaka grafika :P plne funkcna uz je, uz len dokodujem par veci, ale to chce aj nejake nove znalosti..takze sa aj nieco priucim, prehliadna snad je...ja mam najradsej take webky :P server som vybral najlepsi na sk trhu, podla dlhorocnych skusenosti. reklamy sa riesia ale to je to najtazsie, lebo nikto ti zadarmo reklamu neda, takze nad tym travim abnormalne vela casu aby sa dala stranka do popredia. A venujem sa tomu myslim ze dost...este aj teraz ked sa ucim matiku tak rozmyslam nad tymto...:D :D :D
a dakujem :-)
Have a nice day.
btw: prave rozmyslam aj nad online ale to by som sa musel dohodnut s jankom a na druhej strane neviem ako to funguje, napr. s B**n :-) Proste by bola online kvalifikacia a finale by sa hralo live v nasom klube. Ale to este velmi predbieham asi :D :D ale sny treba mat no nie? :P
a dakujem :-)
Have a nice day.
btw: prave rozmyslam aj nad online ale to by som sa musel dohodnut s jankom a na druhej strane neviem ako to funguje, napr. s B**n :-) Proste by bola online kvalifikacia a finale by sa hralo live v nasom klube. Ale to este velmi predbieham asi :D :D ale sny treba mat no nie? :P
- tonix
Dnes sa hral prvy studentsky turnaj
Dnes sa hral prvy studentsky turnaj 500 freezout. Zucastnilo sa 8 hracov, bola velmi dobra atmosfera, velmi dobra a rozumna partia a kazdy zhodnotil, ze radsej da 500 sk live ako 1000 do net herne. Takze spokojnost bola na svojom mieste.
Dalsi turnaj bude 26.2 1000double chance :-) verim ze ucast bude este vacsia ako na prvom turnaji.
Have a nice day.
Dalsi turnaj bude 26.2 1000double chance :-) verim ze ucast bude este vacsia ako na prvom turnaji.
Have a nice day.
- tonix
Re: Dnes sa hral prvy studentsky turnaj
Turnaj sa mi pacil,uz menej moja hra...*TIRED*Bola fakt dobra atmosfera. A ta tvoja postupka co ma vyradila:-X...Snad nabuduce budem mat viac stastia...
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
pozor zmena
Takze som to zmenil na tento mesiac tak ze:
15.2.2007 - 500 FREEZOUT - ONLINE REGISTRACIA
A 26.2 - 500+1RE - ONLINE REGISTRACIA
viac na www.pokerbenlux.sk
15.2.2007 - 500 FREEZOUT - ONLINE REGISTRACIA
A 26.2 - 500+1RE - ONLINE REGISTRACIA
viac na www.pokerbenlux.sk
- tonix
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.