Cates je ochotný odpustiť Ledererovi s Fergusonom

Diskusia ku krátkym správam

Cates je ochotný odpustiť Ledererovi s Fergusonom

Odoslaťod admin 03 Apr 2012 07:55

Diskusia ku krátkej správe: Cates je ochotný odpustiť Ledererovi s Fergusonom

Online high stakes superstar, Daniel "jungleman12" Cates, má na Full Tilte uväznenú obrovskú sumu peňazí, ale nie je úplne proti odpusteniu osobám zodpovedným do vzniknutú situáciu. Po Black Friday sa povrávalo, že Cates je hráčom s najväčšou čiastkou uväznenou na Full tilte. Mike "The Mouth" Matusow uviedol v jednom rozhovore, že táto suma sa pohybovala okolo $6,000,000. Neskôr sa začali objavovať názory, že sa Catesovi podarilo predať svoj bankrool tesne predtým, ako FTP vypovedal činnosť.
V najnovšom rozhovore pre zahraničné médiá uviedol slávny "jungleman12", že má peniaze na FTP, ale nepovedal presnú sumu. "Celú sága FTP je smiešna. Počul som veľa názorov od toho, že je to beznádejné až po to, že určite uvidím svoje peniaze do mesiaca. Takže sa to už snažím ignorovať. Nesnažil som sa nejako kontaktovať ľudí z FTP, nikto by mi neodpovedal." Ako vidíte šance Lederera a Fergusona na návrat do pokrového sveta? "Môžu všetkých vyplatiť aj s úrokmi a ponúkať masáže zadarmo. Ak to spravia, tak im nebudem nič vyčítať," povedal Cates s úsmevom na perách.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!