ČPT Main Event: Marek Blaško nakoniec tretí za €5,145!

Diskusia ku krátkym správam

Herna Olympic Poker - neodporucam

Odoslaťod Bratislavcanka 14 Sep 2014 12:34

To co tu odznelo potvrdzuju aj hraci z Bratislavy.
Chcela by som ubezpecit hracov z Vychodu, ze spravanie pana Z. a jeho manzelky (Flor Eurovea) je rovnako nevhodne, arogantne a neprofesionalne aj k hracom zo Zapadneho Slovenska.

V danej HERNI Olympicu:
- sa pravidla casto nedodrziavaju najviac v herni Eurovea, ktora pseudopoker udajne ma riadit
- uroven organizacie ako aj riadenia turnajov je vseobecne velmi chaba (ako v nejakej klubovni, alebo v Krčme)
- na hracov plati dvojity meter a rodinny prislunici su zvyhodnení
- turnaje posobia dojmom "podvod" aj ked je to smiesne pri turnaji s cenou 80 EUR za prve miesto
- manzelka tkzv poker manazera je flor (stret zaujmov pri rozhodovani - totalne amatersky pristup a spravanie ako v krcme)
- niektori dealeri ako aj flor prejavuju radost z vitazstva istej malej skupiny pravidelnejsich hracov, nahodní navstevnici su znechucovaní a obvikle sa nevratia
- arogantne spravanie zo strany manzelov Z., nevedia co sa patri k spolocensky vyssie postavenym zakaznikom danej herne OC
- vsade vladne negativna mienka medzi hracmi o OC Poker turnajoch

Herne ako GV alebo CCC su niekde uplne inde, a OC sa nemoze k nim ani len prirovnavat. Neda sa porovnavat neporovnatelne.
Dokonca zemastnanci z OC sa chodia inspirovat do CCC a nasledne turnaje v tychto podnikoch kritizuju.
Naposledy upravil Bratislavcanka dňa 21 Sep 2014 12:37, celkovo upravené 1 krát.
Bratislavcanka

Založený: Sep 2014
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Re: ČPT Main Event: Marek Blaško nakoniec tretí za €5,145!

Odoslaťod Norguesse 19 Sep 2014 18:41

stefi99 napísal:Inac ten dotycny o ktorom sa tu pise je vraj fakt cudak.hovoril ni clen toho olympik timu ze musi chodit o 12tej v noci vlakom z kosic aby bol rano o osmej ako ma od neho nakazane v bratislave a potom cestuju do rozvadova kedy tam o tretej hraju turnaj.nadaval ze sa ani nevyspi neooddychne a musi za tychto podmienok hrat.a minule ked boli v prahe zachar vybral najlacnejsi hotel nehygienicky vedla trojprudovej cesty kde sa nedalo spat.a aj ine veci mi hovoril nebudem tu pisat.ale namosureny su na neho kvoli jeho podmienkam a vrtocham.

Zdravim stefi99

Bol by som rad vedel kto vobec si, ze sa tu kade tade po internete vyjadrujes v mojej osobe o veciach s ktorymi som ja s tebou, ani nikym inym vobec nehovoril ... ? :(

a okrem toho lol :lol2: , ta cesta je dvoprudova nie 3 (no, ak vezmes do uvahy aj tu elektrickovu trat aj to len v tom jednom smere cesty tak je to v poriadku :) ) a navyse este je to len jednosmerka ... nabuduce treba lepsie pozret do mapy ked uz nieco zamerne vypisujes v cudzej osobe ... :)

Pozdravujem vsetkych pokrovych fanusikov na Slovensku ( a taktiez www.pokerportal.info, ktory uplne ignoruje moje staznosti, k prispevku v ktorom sa uzivatel vyjadruje v mojej osobe bez mojho vedomia o nepravdivych skutocnostiach ), ktorych urcite zaujima pri kolko prudovej ceste spime :D :D :D

S pozdravom
ten clen toho olympik timu co musi chodit o 12tej v noci vlakom z kosic aby bol rano o osmej ako ma od neho nakazane v bratislave ... :)
Norguesse

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!