Daniel Negreanu: "Nenávisť voči Iveymu ma naozaj zaráža"

Diskusia ku krátkym správam

Daniel Negreanu: "Nenávisť voči Iveymu ma naozaj zaráža"

Odoslaťod admin 03 Apr 2012 08:07

Diskusia ku krátkej správe: Daniel Negreanu: "Nenávisť voči Iveymu ma naozaj zaráža"

Jedna z najväčších postáv pokrovej scény, Daniel Negreanu, sa zastal svojho kamaráta Phila Iveyho ohľadom celého škandálu Full Tilt Pokru. Negreanu uviedol, že každý kto pozná Iveyho vie, že tento človek nemal absolútne žiadne poňatie o tom, čo sa deje v manažmente spoločnosti.
"Je to chlapík, ktorý je vynikajúcim pokrovým hráčom, ale nezaujíma sa o tieto veci. Má množstvo asistentov, nedvíha telefóny, neodpisuje na sms, aj napriek tomu, že má niekoľko mobilov, pričom ich stráca pravidelne. Pár rokov dozadu nevedel ani používať email a ešte predtým nevedel ani zapnúť počítač. Ale hneď ako na to prišiel, tak vedel rozbiť každého, kto sa mu skúsil postaviť do cesty v online pokri.
Ivey nebol v rade predstavenstva Full Tiltu a príliš sa nestaral o to, čo sa dialo v každodennej prevádzke. Bol príliš zaneprázdnený lietaním po svete, hraním kociek, stávkovaním a vyhrávaním bankrollov súperov online a v Bellagiu."
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!