Epic Poker League - V unikátnom heads-upe zvíťazil Chris Klo

Diskusia ku krátkym správam

Epic Poker League - V unikátnom heads-upe zvíťazil Chris Klo

Odoslaťod admin 19 Dec 2011 22:06

Diskusia ku krátkej správe: Epic Poker League - V unikátnom heads-upe zvíťazil Chris Klodnicki

Napriek tomu, že do finálového dňa podujatia Epic Poker League nastupovalo len päť hráčov, trvalo celých 15 hodín, kým sme spoznali víťaza. Do unikátneho finálového heads-upu hraného na dva víťazné súboje sa dostali Andrew Lichtenberger a Chris Klodnicki. Prvé dva sa hrali s pôvodnými chipcountmi, teda Lichtenberger- 1,526,000 a Klodnicki-3,470,000. Prípadný tretí heads-up sa mal hrať s vyrovnaným chipcountom. Nebolo to ale treba, keďže Chris Klodnicki využil svoj náskok a oba úvodné heads-upy vyhral.Konečné výsledky na finálovom stole:1. Chris Klodnicki - $801,6802. Andrew Lichtenberger - $514,4803. Joe Tehan - $306,8004. Michael Mizrachi - $174,6405. Scott Clements - $89,680
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Epic Poker League - V unikátnom heads-upe zvíťazil Chris Klo

Odoslaťod haman 20 Dec 2011 02:58

lubi sa mi, ze headsup hrali 'na 2 vitazne zapasy', viac sa ukaze, kto je lepsi.

Nieco podobne, ako ked na WSOP HeadsUp evente boli 2 rebuy zetony.

Proste sa znizi ciastocne luck factor v prospech skillu.

Ja by som privital dalsie upravy/zmeny turnajovych pravidiel, ktore by elimininovali ciastocne luck:

1) pri klasickom preflop flipe (par vs overkarty) by boli vylozene 2 boardy

2) Hrac, ktory dostane suckout, neprehra cely pot, ale len jeho ekvivalentnu cast podla poctu outov, ktore mal super.
(Mam na mysli preflop allin, i ked da sa to aplikovat na stackoff na flope alebo turne, ale to by uz bolo zlozitejsie)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod sudden 20 Dec 2011 14:51

haman, to je uplny bullshit, tie dva boardy este ok, to je este predstavitelne, ale ten zvysok...

1. podla tvojho navrhu by boli tie turnaje nekonecne lebo by sa museli vsetky preflop/flop/turn alliny rozdelovat podla equity, vlastne by ani nebolo treba vykladat dalsie karty :D ked tocis KK do AA a prehras tak by ti vlastne tiez mali 20% potu vratit

2. odstranovat luck faktor z turnajov sa jednoducho neda, vplyv variance nie je len v tom, ze prehra lepsia karta proti horsej, to je len zlomok toho celeho ;) ked ti pridu za turnaj 5x esa a 5x sa s nimi preflop stacknes a vyhras tak si skiller lebo ti chodia dobre karty a ked narazis s KK do AA a vypadnes tak si looser a skiller je ten co mu prisli esa ? :)

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
poldinhoo
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod haman 20 Dec 2011 18:26

sudden napísal:haman, to je uplny bullshit, tie dva boardy este ok, to je este predstavitelne, ale ten zvysok...

heh, ja necakam, ze najdem niekoho, kto by so mnou suhlasil ohladne tych outov. som rad, ze aspon tie 2 boardy niekto uznal :-D

sudden napísal:1. podla tvojho navrhu by boli tie turnaje nekonecne lebo by sa museli vsetky preflop/flop/turn alliny rozdelovat podla equity, vlastne by ani nebolo treba vykladat dalsie karty :D ked tocis KK do AA a prehras tak by ti vlastne tiez mali 20% potu vratit

ponal si to prilis doslovne, nemal som na mysli presne podla equity. ked prehras KK do AA, tak si prehral a hotovo. Ked prehras AA do KK, tak dostanes naspat nejake bolestne, dajme tomu 25% z potu.
haman

Odoslaťod sudden 20 Dec 2011 20:51

ja som to pochopil, len ak by si tam chcel mat v tom nejaku "spravodlivost" tak by si to musel delit podla equity :D
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod haman 20 Dec 2011 21:51

sudden napísal:ja som to pochopil, len ak by si tam chcel mat v tom nejaku "spravodlivost" tak by si to musel delit podla equity :D

mas pravdu, je nespravodlive vzdy vyhrat AA do KK ;)
haman

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!