Filip Opát, mladý midstakes cash game regulár, na pokerportáli so svojim blogom známy skôr ako Kellerman007 sa rozhodol vyzvať na heads up súboj Jozefa "thelastnail" Cibíčka, ktorý sa už predtým zviditeľnil svojou Slovak Heads up Challenge v ktorej porazil kontumačne Petra "arakas" Ješka. Dlho nevedel nájsť žiadneho ďaľšieho súpera, dokonca mu aj cez priaznivé odds odmietol náš jediný P****Stars Dag Palovič. Jozef Cibíček výzvu samozrejme prijal a tak sa už čoskoro môžeme tešiť na tento dlho očakávaný duel.
Kellerman vyzval Cibíčka do heads upu.
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kellerman vyzval Cibíčka do heads upu.
Diskusia ku krátkej správe: Kellerman vyzval Cibíčka do heads upu.
Filip Opát, mladý midstakes cash game regulár, na pokerportáli so svojim blogom známy skôr ako Kellerman007 sa rozhodol vyzvať na heads up súboj Jozefa "thelastnail" Cibíčka, ktorý sa už predtým zviditeľnil svojou Slovak Heads up Challenge v ktorej porazil kontumačne Petra "arakas" Ješka. Dlho nevedel nájsť žiadneho ďaľšieho súpera, dokonca mu aj cez priaznivé odds odmietol náš jediný P****Stars Dag Palovič. Jozef Cibíček výzvu samozrejme prijal a tak sa už čoskoro môžeme tešiť na tento dlho očakávaný duel.
-
admin - Príspevky: 22438
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Kellerman vyzval Cibíčka do heads upu.
.no konecne!! kellerman gl
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
parada, snad si najdem cas a kuknem par duelov. Ocakavam epic akciu aka isildur vs zigmund
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
ja nemam favorita ale urcite si to rad pozriem su uz zname aj podmienky duelu? popripade chcem sa opytat kellerman neplanujes z toho urobit video a po ukonceni ho zverejnit?
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
oficialnymi partnermi tejto akcie su ine pokrove portaly preto tu na ne nerobime reklamu ale vygooglis to urcite velmi rychlo
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:oficialnymi partnermi tejto akcie su ine pokrove portaly preto tu na ne nerobime reklamu ale vygooglis to urcite velmi rychlo
no nic mi ani na 5krat aktualne nenaslo tak ak to neni protizakonne potesi link dik
- tomiG
ja som tiez nic nenasiel, PM by potesila - ak je teda zname nieco novsie ako tie pravidla, co boli par mesiacov vzad
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
zaujimave ja som to nasiel na prvy krat.. nazivopoker(bodka)sk (v anglictine)
celkom sa na ten match tesim a budem velmi rad ak kellerman prida aj nejake zaujimave SD ruky.
celkom sa na ten match tesim a budem velmi rad ak kellerman prida aj nejake zaujimave SD ruky.
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
dik uz to mam zaujimave citanie osobne si rad vsadim na kellermana ked sa niekto najde do opozitu
- tomiG
tomiG napísal:dik uz to mam zaujimave citanie osobne si rad vsadim na kellermana ked sa niekto najde do opozitu
how much? PM
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.