PokerPortal.sk tím na konečnom 4. mieste po kurióznom závere

Diskusia ku krátkym správam

PokerPortal.sk tím na konečnom 4. mieste po kurióznom závere

Odoslaťod admin 18 Jún 2011 23:40

Diskusia ku krátkej správe: PokerPortal.sk tím na konečnom 4. mieste po kurióznom závere....

PokerPortal.sk tím v 1. Lige Malého Futbalu v Nitre nezopakoval svoj úspech z predošlého ročníku (2. miesto), a aj vďaka početným zraneniam, nadbytočným kilám a vysokému priemernému veku im musí pre sezónu 2010/2011 stačiť 4. miesto v 15-člennej lige. V poslednom zápase si ho zabezpečili vďaka výhre 4:2 (1:1). Po piatkovom rozlúčkovom večierku so sezónou sa počas zápasu udialo množstvo až komických situácií hlavne pri nahrávkach podobajúcich sa na strely do vinklov, zrážaní sa spoluhráčov, či netriafaní prázdnych brán z 1 metra. Divákov ale asi najviac pobavili 2 hlášky pri nervóznych hráčskych okomentovaniach situácie: "Nemohol som si loptu hodiť do ľava, aj keď súper stál meter vpravo, lebo to by som musel utekať" alebo ďalšia po nervóznom "Veď utekaj za loptou" prišla odpoveď "Ja by som, ale nohy mám pomalé ako sviňa." No do "Frajera na záver" by sa hodila posledná zápasová strela prichádzajúca od roya: 10 sekúnd do konca, 1 meter od brány, 5 metrov nikto okolo (ani brankár), všetci stáli, strela meter nad bránu....
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: PokerPortal.sk tím na konečnom 4. mieste po kurióznom závere

Odoslaťod plech21 19 Jún 2011 11:43

no tzv. "Hrabalovka" :) to uz je asi aj cez 10 rokov co tuto v Trnave Jarko Hrabal kopal penaltu (cize nielenze 5 metrov okolo neho nikto nebol ale ani nemohol k nemu dobehnut :) ) a prekopol nie branu o meter ale celu tribunu ktora je vysoka 15 metrov :D
plech21

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 2 krát/3 krát

Re: PokerPortal.sk tím na konečnom 4. mieste po kurióznom závere

Odoslaťod APminer 19 Jún 2011 12:52

a o tom to je .... kdo trefi prazdnou branku, na toho brzo zapomenou ...

ale kdo ji netrefi, ten je v povedomi lidu dlouhe roky ... a roy timto bude "na vecne casy" :lol2:

PS: vyska strely = promile
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!