Slovák 'Seraph14' víťazom Sunday Million!

Diskusia ku krátkym správam

Re: Slovák 'Seraph14' víťazom Sunday Million!

Odoslaťod kelo1111 13 Jún 2011 22:35

vlade napísal:Ano hral som, celkom dobra struktura, zial prvy flip moje JJ proti K4 bol neuspesny :)

Kellovi gratulujem :good:

Vdaka :) aj ked pri spominanych uspechoch kolegov je to slaby odvar :)
Skoda, FT som trochu pobabral, o 7 rano po 10 hodinach hrania a 4 hodinovom spanku som uz ledva vnimal.
kelo1111

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod tomiG 13 Jún 2011 23:01

pozrel som si aj zaznam z FT SM a bol to podla mna velmi dobry poker po tom deale sa to uz trosku zvrhlo ako je zvykom ale do toho momentu :poklona: fakt zaujimava zostava rozne druhy hracov a pekny poker oplati sa pozriet a este ked nas vyhral tak sa to pozera dvakrat lepsie ;) idem pozriet este WU na pastiku ako to uluckoval :D
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod _Martin_5292 16 Jún 2011 00:19

Bude musieť platiť aj daň z výhry?
_Martin_5292

Poďakoval/li: 21 krát/0 krát

Odoslaťod nabokow 16 Jún 2011 00:33

hadam nie...teda aspon ja by som nedal ani cent :D
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod palo1973 16 Jún 2011 01:33

tomiG napísal:pozrel som si aj zaznam z FT SM a bol to podla mna velmi dobry poker po tom deale sa to uz trosku zvrhlo ako je zvykom ale do toho momentu :poklona: fakt zaujimava zostava rozne druhy hracov a pekny poker oplati sa pozriet a este ked nas vyhral tak sa to pozera dvakrat lepsie ;) idem pozriet este WU na pastiku ako to uluckoval :D

-no ja som si pozrel cca 20 min ked hrali 5 handed a zdvihol sa mi zaludok,hlavne z hry nemca 321gentleman alebo tak nejak........ :bad:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tomiG 16 Jún 2011 07:46

jasne palko pozriet si 20 min z filmu od druhej tretiny jeho trvania a zaujat k nemu postoj je valavravne ale sto ludi sto chuti mne nato aku historiu maju ty hraci to hrali celkovo zdravo a mne sa pacila este roznorodost hracov na stole.
tomiG

Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod palo1973 16 Jún 2011 11:33

tomiG napísal:jasne palko pozriet si 20 min z filmu od druhej tretiny jeho trvania a zaujat k nemu postoj je valavravne ale sto ludi sto chuti mne nato aku historiu maju ty hraci to hrali celkovo zdravo a mne sa pacila este roznorodost hracov na stole.

slovak nehral skoro nic,zato tam exceloval nemecky hrac 321gentlman alebo tak nejak,

vyberam 4 handy,5 handed

1.mal nieco cez 5mio,bb bol 500k,on A7 ci A8,raise na 1.5mio,cize krasnych 3 bb,na resteal all in FOLD!

2.ostalo mu cca 7 BB,sb ide all in,on A7o BvB FOLD !!

3.potom sa nejako dostal spat na 10bb a dostal za odmenu esa,zahral ich krasne faceup,ked si ich raisol a dostal call od blindu so 46s,na flope all in sa dostali,SB flopol flush,avsak 4ta na river podrzala rakety

4.potom mal zasa 10 bb nejakych a foldol na push BvB pocket 9,to som uz nevydruzal a vypol to.......takyto hraci vyhravaju

-myslim,ze toto s dobrym pokrom vela spolocneho nema.......alebo mas iny nazor tomiG??

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
haro
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod mmcanny 16 Jún 2011 11:39

palo1973 napísal:
tomiG napísal:jasne palko pozriet si 20 min z filmu od druhej tretiny jeho trvania a zaujat k nemu postoj je valavravne ale sto ludi sto chuti mne nato aku historiu maju ty hraci to hrali celkovo zdravo a mne sa pacila este roznorodost hracov na stole.

slovak nehral skoro nic,zato tam exceloval nemecky hrac 321gentlman alebo tak nejak,

vyberam 4 handy,5 handed

1.mal nieco cez 5mio,bb bol 500k,on A7 ci A8,raise na 1.5mio,cize krasnych 3 bb,na resteal all in FOLD!

2.ostalo mu cca 7 BB,sb ide all in,on A7o BvB FOLD !!

3.potom sa nejako dostal spat na 10bb a dostal za odmenu esa,zahral ich krasne faceup,ked si ich raisol a dostal call od blindu so 46s,na flope all in sa dostali,SB flopol flush,avsak 4ta na river podrzala rakety

4.potom mal zasa 10 bb nejakych a foldol na push BvB pocket 9,to som uz nevydruzal a vypol to.......takyto hraci vyhravaju

-myslim,ze toto s dobrym pokrom vela spolocneho nema.......alebo mas iny nazor tomiG??

to bolo pred alebo uz po deale? ide o to, ze pokial to bola jeho najvacsia trefa, tak mohol byt celkom moneyscared, co sice je leak, ale viem si predstavit, ze by som sa tomu asi ani ja neubranil..
mmcanny

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 55 krát/5 krát

Odoslaťod palo1973 16 Jún 2011 12:11

to bolo pred dealom,ja nevravim ze nas zastupca hral zle,objektivne v case co som videl nemal karty a ani vhodne spoty na nejake moves,a moneyscared by sme boli vsetci,ja skoro poukazujem na naozaj nezmyslenu hru toho nemca,vsak toto su absolutne no brainer spoty..

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
mmcanny
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod x-bat 16 Jún 2011 12:21

Byt hraji jen mikro, tak mam potrebu se vyjadrit...
Snad na vsech forech u kazdeho clanku, ktery zminuje nejaky paradni uspech, se vyroji hromada hracu, kteri zacnou psat, jak to hral naprosto tragicky, ze to musel vypnout, nechape apod. (byt ted nemluvime o vitezi) A co? Chcete snad aby kazdy hral podle 'bible'? Vsak vy byste meli tem hracum prat uspech a v duchu byt radi, ze se 'takova fish' dostala k penezum, ktere vam pak muze s radosti odevzdat, ne? Navic - co kdyz to pro toho cloveka byla zivotni trefa? Si umim predstavit sam sebe - poprve sedim u stolu, kde za kazdy posun o misto vyse pro me predstavuje dalsich X desitek tisic korun, dalsi obrovske znasobeni bankrollu. Urcite budu danou situaci ovlivnen a nebude se mi chtit jit do flipu ala 99 vs AK :)
Vsak se priznejte, kolik z vas pri prvnim podobnem uspechu vydrzelo hrat svoji A-game a rozhodovat se vzdy EV+??? Az uvidime ho (a jemu podobne) po nekolikate na final table a bude hrat stejne, tak az pak bych kritizoval...

Co z toho, ze vsichni budou hrat stejne, dle 'bible'? UTG 3BB bet = AK,KK,AA a nikdy nic jineho... Vsak o cem by ta hra byla? Neni nad to si zanadavat, co ten **** suverenne dorovna 3bet s 25o, na flopu nas callnul s gutshotem a na turn mu to prijde :ROFL:

Vitezi gratulace :poklona:
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!